Крок 1: Почнемо з варіння буряків, моркви та картоплі.
Поставте в каструлю з водою і доведіть до кипіння. Коли овочі будуть готові, дайте їм трохи охолонути, а потім акуратно наріжте невеликими кубиками.
Крок 2: Перейдемо до обробки грибів, солоних огірків та цибулі.
Їх слід дрібно порубати або подрібнити, щоб вони добре поєднувалися з іншими інгредієнтами.
Крок 3: Тепер з'єднаємо усі приготовані інгредієнти в єдину миску.
Для заправки використовуємо соус, який легко приготувати з олії, збитої з лимонним соком. Намагайтеся добре перемішати всі компоненти, щоб отримати рівномірний смак. Посоліть і поперчіть на свій смак.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Таким чином, ви створите смачний вінегрет, повний свіжих та варених овочів, а також оригінального смаку грибів та огірків.
Смачного!