Для створення смачного турецького салату, який вразить вас свіжістю та ароматом, приготуйте такі інгредієнти.
Цей рецепт простий у виконанні, і ви зможете насолоджуватись ним протягом короткого часу.
Інгредієнти (на 6 порцій):
- 450 г свіжих помідорів нарізаних кубиками 1 см
- 1 червона цибуля, дрібно нарізана
- 1 склянка чорних оливок без кісточок, рубаних
- 220 г подсушенного бездрожжевого хлеба
- 0,25 склянки лимонного соку
- 1/3 склянки оливкової олії
- Сіль та перець за смаком
- 0,25 склянки свіжої м'яти, рубаної
Кроки приготування:
-
Взяти велику миску і акуратно змішати свіжі помідори, дрібно нарізану червону цибулю, рубані оливки, лимонний сік, оливкову олію, додати сіль і перець за смаком. Добре перемішати всі інгредієнти та залишити турецький салат на кімнатній температурі протягом 15 хвилин до 1 години, щоб аромати добре з'єдналися.
-
Підготувати підсушений бездрожжевий хліб, розламати його на шматочки приблизно 3 см. Перед подачею додати ці шматочки в салат, ретельно перемішати. Посипати свіжою м'ятою для додаткової ароматики.
Тепер ваш турецький салат готовий до подачі!
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Подайте його негайно, щоб насолодитися соковитістю помідорів, ароматом цибулі та оливок, і хрусткими шматочками хліба.
Смачного!