Цей рецепт курячих рулетиків з грибами та сиром пропонує вишукану страву для вашого святкового столу.

Простий у приготуванні та насичений смаком, він підкорить серця ваших гостей.

Отже, що вам потрібно:

Інгредієнти (на 4 порції):

  • 4 шматки курячого філе
  • 100 г печериць
  • 200 г сиру
  • Соняшникова олія
  • Молоко
  • Приправа (рекомендується маггі для курки)

Маринад для курки:

  • 2 ст. ложки майонезу
  • Сік половинки лимона (або оцет)
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • Сіль
  • Запашний перець
  • 1 ч. ложка подрібненого лаврового листа
  • 0,5 год ложка куркуми

Кроки приготування:

  1. Почнемо з курки. Промийте філе і обережно відбийте його. Потім з'єднайте з інгредієнтами маринаду та дайте постояти приблизно 30 хвилин.

    Популярні новини зараз

    Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

    Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

    Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

    Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

    Показати ще
  2. У цей час займемося грибами. Промийте печериці та наріжте їх тонкими часточками.

  3. Сир також наріжте маленькими кубиками.

  4. Розкладіть печериці та сир на філе курки, загорніть у рулет і закріпіть зубочистками.

  5. Обсмажуйте рулетики на олії з обох боків до золотистої скоринки.

  6. Перекладіть рулетики у форму для запікання та заливайте їх розведеним маггі з молоком.

  7. Поставте в заздалегідь розігріту духовку на 40 хвилин або використовуйте мікрохвильову піч.

  8. Після цього посипте тертим сиром та залиште ще на 10 хвилин у духовці.

  9. Після остигання рулетиків, видаліть зубочистки та наріжте їх на апетитні круглі порції.

Подавайте до гарніру з рисом чи овочами, поливаючи соусом, який виготовили у процесі приготування курячих рулетиків.

Насолоджуйтесь чудовим смаком цієї страви в компанії близьких та друзів!

Читайте також: