Інгредієнти для цієї смачної страви:
- Варена ковбаса: 250 г
- Капуста (білокачанна або пекінська): 500 г
- Зелена цибуля: 1 пучок
- Консервована кукурудза: 200 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений: за смаком
- Рослинна олія: за смаком
Приготування:
-
Почнемо із підготовки інгредієнтів. Наріжте варену ковбасу на тонкі соломинки, дрібно нарубайте капусту, а також подрібніть зелену цибулю.
-
У глибокій мисці з'єднайте нарізану ковбасу, капусту та зелену цибулю з консервованою кукурудзою. Цей коктейль різноманітних смаків та текстур стане основою нашої страви.
-
Додайте сіль та перець на свій смак. Це надасть страві балансу та гармонії у смаку.
-
Завершіть приготування, додавши трохи олії. Олія надасть салату ніжність та збалансує смаки.
Популярні новини заразСкільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки
Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами
Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила
Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом
Цей легкий і смачний салат із вареною ковбасою, капустою, зеленою цибулею та кукурудзою готовий до подачі.
Смачного!