Цей яблучний пиріг значно простіше шарлотки: він є чудовим поєднанням яблук, змішаних із збитим тестом.
У рецепті використані основні інгредієнти, які зазвичай є у вашому холодильнику, в результаті виходить легка та ароматна випічка, що ідеально підходить для затишного сімейного чаювання вдома.
Інгредієнти:
2 яйця.
100 г вершкового масла.
80-100 г цукру.
"Камери проти всіх": з 1 вересня відеофіксація вручення повісток зупинить свавілля ТЦК і провокаторів
Кінець епохи: Volkswagen вбиває легенду Touareg, чому автогігант зливає флагмана
Телефон лежить екраном вгору? Ось чому ви марно витрачаєте заряд
"Ти така порожня людинка": Ектор Хіменес-Браво зніс маску з Тищенка: правда про скандал на МастерШеф
10 г ванільного цукру
150 г пшеничного борошна.
1 чайна ложка розпушувача.
Дрібка солі.
400 г яблук.
1 чайна ложка цукру.
1 чайна ложка вершкового масла.
Інструкції:
У мисці збийте вершкове масло з цукром, ванільним цукром і щіпкою солі протягом 1-2 хвилин.
Додайте яйця і добре перемішайте. Поступово додавайте борошно з розпушувачем, поки суміш стане однорідною.
За потреби очистіть яблука. Половину одного яблука наріжте тонкими скибочками, інші яблука наріжте тонкими скибочками.
Змішайте тісто з нарізаними яблуками та викладіть у форму, застелену пергаментом. Змастіть стінки форми вершковим або олією.
Поверх тіста розкладіть тонкі скибочки яблук, злегка притискаючи їх. Посипте 1 ч. л. цукру та змастити вершковим маслом.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Готовність пирога перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Читайте також:
Небіжчик забере когось із сім'ї: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі. Головні заборони
Зеленський нарешті зробив заяву про мобілізацію півмільйона українців: що розповів президент