Бажаєте швидко та смачно приготувати ситну страву? Крабові котлети – чудовий варіант! Ніжні, соковиті, з апетитною скоринкою, вони сподобаються усій родині.

Докладніше про приготування апетитних та швидких котлет з крабових паличок читайте у нашому матеріалі.

Для приготування апетитних та швидких котлет з крабових паличок нам знадобиться:

  • 200 г крабових паличок
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів
  • 4 ст. л. майонезу
  • 1 яйце
  • Сіль та перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування апетитних та швидких котлет із крабових паличок:

  1. Крабові палички наріжте якомога дрібніше або натріть на середній тертці.
  2. Змішайте майонез з 3 столовими ложками панірувальних сухарів.
  3. Додайте до майонезної суміші подрібнені крабові палички, яйце, посоліть і поперчіть до смаку.
  4. Ретельно перемішайте усі інгредієнти до однорідної маси.
  5. Сформуйте з маси, що вийшла, невеликі круглі котлетки. Змочуйте руки водою, щоб фарш не лип.
  6. Обваляйте котлети з усіх боків у панірувальних сухарях, що залишилися.
  7. Обсмажте крабові котлети на сковороді з розігрітою олією з двох сторін до золотистої скоринки.
  8. Подавайте котлети гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Смачного!

Додатково:

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок неминуча? Як може змінитися призов

Субсидія до 21 тисячі гривень: хто може отримати і на що розрахована така допомога

Зеленський заявив, що США "зливає" інформацію про секретні пункти "Плану Перемоги": "Як це розуміти?"

Салат "Різдвяний" для святкового столу з куркою та гранатом: смачно, яскраво та швидко

Показати ще
  • Для більш насиченого смаку до фаршу можна додати тертий сир, зелену цибулю або часник.
  • Котлети можна запекти в духовці при 180 ° C 20-25 хвилин.
  • Подавати котлети можна з гарніром із картоплі, рису або макаронів.

Читайте також:

Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами

Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці

Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою