Бажаєте швидко та смачно приготувати ситну страву? Крабові котлети – чудовий варіант! Ніжні, соковиті, з апетитною скоринкою, вони сподобаються усій родині.
Докладніше про приготування апетитних та швидких котлет з крабових паличок читайте у нашому матеріалі.
Для приготування апетитних та швидких котлет з крабових паличок нам знадобиться:
- 200 г крабових паличок
- 3 ст. л. панірувальних сухарів
- 4 ст. л. майонезу
- 1 яйце
- Сіль та перець за смаком
- Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування апетитних та швидких котлет із крабових паличок:
- Крабові палички наріжте якомога дрібніше або натріть на середній тертці.
- Змішайте майонез з 3 столовими ложками панірувальних сухарів.
- Додайте до майонезної суміші подрібнені крабові палички, яйце, посоліть і поперчіть до смаку.
- Ретельно перемішайте усі інгредієнти до однорідної маси.
- Сформуйте з маси, що вийшла, невеликі круглі котлетки. Змочуйте руки водою, щоб фарш не лип.
- Обваляйте котлети з усіх боків у панірувальних сухарях, що залишилися.
- Обсмажте крабові котлети на сковороді з розігрітою олією з двох сторін до золотистої скоринки.
- Подавайте котлети гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.
Смачного!
Додатково:
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
- Для більш насиченого смаку до фаршу можна додати тертий сир, зелену цибулю або часник.
- Котлети можна запекти в духовці при 180 ° C 20-25 хвилин.
- Подавати котлети можна з гарніром із картоплі, рису або макаронів.
Читайте також:
Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами
Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці
Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою