Кажуть, що капустяний салат із оселедцем та яблуком протипоказаний чоловікам – горілки не напасіться!
Капуста білокачанна - 300 г Філе оселедця середнього посолу – 100 г Яблуко – 1 шт. Сіль за смаком Перець чорний мелений - 0,5 г Сметана 10-15% - 3 ст.л. Гірчиця їдальня – 1 ч.л. Журавлина - 2 ст.л.Капусту нашаткувати тонко, посолити до смаку, перетерти руками для м'якості.
Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.
Філе оселедця нарізати шматочками.
Одну ложку журавлини перетерти, з'єднати зі сметаною, гірчицею, посолити, поперчити до смаку.
Перемішати капусту, оселедець, яблуко та одну ложку журавлини.
Грошей немає, але тримайтесь: нардеп вимагає підняти зарплати в ТЦК, бо "це війна, а не блеф"
Бензин на межі стрибка: що загрожує українським АЗС після нових санкцій і хто вже готується до ажіотажу
Рокіровка сердець-2: чи справді Dantes і Кацуріна розірвали стосунки – і що про це шепоче шоу-бізнес
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Заправити капустяний салат сметанним соусом.
Читайте також:
Дуже простий, але дуже апетитний: рецепт швидкого салату з вареними яйцями та кукурудзою
Такої незвичайної смакоти ви ще не куштували: рецепт заливного салату "Олів'є" зі шпротами
Коли захотілося чогось новенького та смачненького: рецепт салату з плавленим сиром та квасолею