Кажуть, що капустяний салат із оселедцем та яблуком протипоказаний чоловікам – горілки не напасіться!
Капуста білокачанна - 300 г Філе оселедця середнього посолу – 100 г Яблуко – 1 шт. Сіль за смаком Перець чорний мелений - 0,5 г Сметана 10-15% - 3 ст.л. Гірчиця їдальня – 1 ч.л. Журавлина - 2 ст.л.Капусту нашаткувати тонко, посолити до смаку, перетерти руками для м'якості.
Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.
Філе оселедця нарізати шматочками.
Одну ложку журавлини перетерти, з'єднати зі сметаною, гірчицею, посолити, поперчити до смаку.
Перемішати капусту, оселедець, яблуко та одну ложку журавлини.
Валіза, троє дітей і нуль тиші: Джамала показала, яким насправді буває “відпочинок” мам
Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"
Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ
Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки
Заправити капустяний салат сметанним соусом.
Читайте також:
Дуже простий, але дуже апетитний: рецепт швидкого салату з вареними яйцями та кукурудзою
Такої незвичайної смакоти ви ще не куштували: рецепт заливного салату "Олів'є" зі шпротами
Коли захотілося чогось новенького та смачненького: рецепт салату з плавленим сиром та квасолею