Барвисті, соковиті оладки з курячої грудки з консервованою кукурудзою і зеленою стручковою квасолею - проста і смачна страва, яка сподобається всій родині. Приготовлені за лічені хвилини курячі оладки, з додаванням солодких зерен консервованої кукурудзи та зеленої стручкової квасолі, оладки виходять соковитими, рум'яними та ніжними на смак.

Для приготування курячих оладок з кукурудзою та квасолею вам знадобляться компоненти, зазначені у списку:

  • куряче філе 400 г;
  • кукурудзяні зерна (заморожені чи консервовані) 100 грам;
  • зелена стручкова квасоля 100 г;
  • цибулина маленька 1 шт.;
  • яйця 2 шт.;
  • сіль 1 ч.л.;
  • цукор 1 чайна ложка;
  • мелена паприка 3/4 ч. л.;
  • чорний мелений перець 1/4 ч. л.

Куряче філе рубаємо в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Кладемо в миску. Дрібно рубаємо зелену квасолю і разом із кукурудзою кладемо до фаршу. Додаємо яйця, дрібно нарубану цибулю та спеції.

Добре перемішуємо.

У сковороді на середньому вогні розігріваємо 3 ст. рослинного масла. Ложкою викладаємо фарш на сковороду і смажимо оладки приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Подаємо з соусом та гарніром зі свіжих овочів.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Особливо добре подавати такі оладки з якимось "макательним" соусом, причому найкраще з часником у складі.

До речі, як показав досвід, ці оладки смачні навіть у холодному вигляді.

Читайте також:

І навіть трьох бутербродів буде мало: рецепт єврейської намазки з оселедця, плавленого сиру та моркви

Не дарма тітка Циля прославилася на всю Одесу: рецепт єврейських курячих котлет із крохмалем та майонезом

Такі так, це дуже апетитно: рецепт курячих шлуночків по-єврейськи

Вона з'їдається відразу першого дня: рецепт домашньої ковбаси з риби по-єврейськи

Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою