Тонізуючий салат з молодої капусти й кропиви — смачна сезонна пропозиція, від якої неможливо відмовитися.
Відокремте листя кропиви від стебел. Промийте та обдайте окропом. Знову промийте листя холодною водою, відіжміть і грубо наріжте. Покладіть нарізану кропиву в салатницю.
Дрібно наріжте помиту та обсушену капусту. Очистьте та наріжте соломкою або натріть на грубій тертці моркву. Викладіть овочі у салатницю до кропиви.
Присоліть салат і заправте сметаною. Добре перемішайте й дайте постояти хвилин 5 перед подачею.
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Тарас Цимбалюк розкрив свою дивну навичку: на шоу "Холостяк" може дуже знадобитись
Кордон за розкладом: як нові правила змінять виїзд з України з червня 2025 року
Яке церковне свято 7 червня: що не можна робити і чим небезпечна вода сьогодні
Молода з кропом - минуле століття: простий рецепт ніжної картоплі зі сметаною, ви захочете їсти це все літо
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.
Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.