Тонізуючий салат з молодої капусти й кропиви — смачна сезонна пропозиція, від якої неможливо відмовитися.
Відокремте листя кропиви від стебел. Промийте та обдайте окропом. Знову промийте листя холодною водою, відіжміть і грубо наріжте. Покладіть нарізану кропиву в салатницю.
Дрібно наріжте помиту та обсушену капусту. Очистьте та наріжте соломкою або натріть на грубій тертці моркву. Викладіть овочі у салатницю до кропиви.
Присоліть салат і заправте сметаною. Добре перемішайте й дайте постояти хвилин 5 перед подачею.
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Перед Великоднем: що відбувається у найтихіший день Великого тижня 19 квітня
"Це була брехня?" - переможниця "Холостяка-13" Інна Бєлєнь відповіла на звинувачення у фальшивому романі
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Рецепт хріну по-українськи: як приготувати закуску для міцного імунітету
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.
Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.