Фарш м'ясний (у мене свининою) – 300 г Капуста білокачанна - 400 г Кабачок молодий - 330 г Горошок зелений (свіжий або заморожений) – 100 г Цибуля ріпчаста - 130 г Морква – 100 г Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Петрушка свіжа (для подачі) – 7 г (2-4 гілочки) Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.

Капусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.

Фарш викладаємо у сковороду.

Обсмажуємо фарш, розбиваючи грудочки, на середньому вогні близько 5-7 хвилин, до підрум'янювання.

Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.

Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.

Популярні новини зараз

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

Додаємо капусту та сіль.

Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.

У кабачка відрізаємо хвостики, нарізаємо м'якоть четвертинками кружечків. Додаємо до решти інгредієнтів.

Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.

Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.

Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.

Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо.

Читайте також:

Ви навіть не здогадувалися, наскільки це смачно: рецепт макаронів, тушкованих з молодою капустою та грибами у сметанному соусі

У такий рецепт ви закохаєтеся відразу: готуємо мариновані помідори з гірчицею на зиму - швидко та смачно

Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною