Фарш м'ясний (у мене свининою) – 300 г Капуста білокачанна - 400 г Кабачок молодий - 330 г Горошок зелений (свіжий або заморожений) – 100 г Цибуля ріпчаста - 130 г Морква – 100 г Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Петрушка свіжа (для подачі) – 7 г (2-4 гілочки) Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.

Капусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.

Фарш викладаємо у сковороду.

Обсмажуємо фарш, розбиваючи грудочки, на середньому вогні близько 5-7 хвилин, до підрум'янювання.

Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.

Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.

Популярні новини зараз

Микита Добринін відверто розповів про свою мрію після Даші Квіткової: "Більше ніколи не витрачати час"

Деруни з крабовими паличками та сиром: рецепт хрумкого дива з морським привітом

Як виростити смородину з ягодами розміром із вишню: зробіть це до 25 квітня

Домашнє вівсяне печиво: ароматне, розсипчасте, як у бабусі на дачі, рецепт з дитинства

Показати ще

Додаємо капусту та сіль.

Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.

У кабачка відрізаємо хвостики, нарізаємо м'якоть четвертинками кружечків. Додаємо до решти інгредієнтів.

Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.

Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.

Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.

Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо.

Читайте також:

Ви навіть не здогадувалися, наскільки це смачно: рецепт макаронів, тушкованих з молодою капустою та грибами у сметанному соусі

У такий рецепт ви закохаєтеся відразу: готуємо мариновані помідори з гірчицею на зиму - швидко та смачно

Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною