Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.
Капусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.
Фарш викладаємо у сковороду.
Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.
Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.
Микита Добринін відверто розповів про свою мрію після Даші Квіткової: "Більше ніколи не витрачати час"
Деруни з крабовими паличками та сиром: рецепт хрумкого дива з морським привітом
Як виростити смородину з ягодами розміром із вишню: зробіть це до 25 квітня
Домашнє вівсяне печиво: ароматне, розсипчасте, як у бабусі на дачі, рецепт з дитинства
Додаємо капусту та сіль.
Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.
Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.
Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.
Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.
Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо.
Читайте також:
Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною