Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.
Капусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.
Фарш викладаємо у сковороду.
Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.
Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Додаємо капусту та сіль.
Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.
Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.
Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.
Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.
Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо.
Читайте також:
Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною