Картопля в духовці не тільки смачна - в ній зберігається більше вітамінів та мінералів, ніж у смаженій чи відвареній.
Для приготування запеченої картоплі розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть олією жаростійку форму. Ретельно вимийте картоплю щіткою, змастіть олією і розкладіть у формі. Запікайте у центрі духовки протягом 50 хв.
Розріжте скумбрію вздовж, видаліть хребтову кістку, вийміть пінцетом дрібні кісточки, зніміть шкіру. Філе порубайте ножем і покладіть у миску. Додайте йогурт, гірчицю та дрібно нарізаний кріп і перемішайте.
Вийміть картопля з духовки і трохи остудіть. Надріжте кожну картоплину вздовж, не прорізаючи до кінця. Злегка стисніть, щоб утворилася кишеня.
Наповніть начинкою зі скумбрії, посипте паприкою чи чорним перцем і подавайте.
Читайте також:
Сергій Жадан не відпускає минуле: провокаційне відео - ніби відповідь Христині Соловій
Деруни з крабовими паличками та сиром: рецепт хрумкого дива з морським привітом
Квиток в універ більше не врятує: українцям закручують гайки з мобілізацією студентів та викладачів
Велике церковне свято – Благовіщення: відключіть світло сьогодні і навіщо їсти рибу та пити вино
Тітка Сара цим рецептом підкорила всю Одесу: готуємо справжні картопляні оладки єврейською
Справжнє літнє смакота: рецепт салату з картоплі та редиски із заправкою зі сметани та гірчиці.
Це краще за будь-які пиріжки: рецепт тонких картопляних язичків з молодою капустою