Закуска "Татарська пісня" - це поєднання хрустких огірків із пікантним соусом із помідорів, яблук, перцю. Відмінна овочева закуска на всі пори року.

За запропонованим рецептом виходить пікантний, з яскравим насиченим смаком салат на всі випадки життя. Це не тільки смачний салат, а й дуже смачне рагу, яке можна їсти і влітку.

До речі, закуску "Татарська пісня" можна також готувати з баклажанами чи кабачками.

Готуємо інгредієнти для закуски з огірків на зиму:

  • огірки – 500 г;
  • помідори – 250 г;
  • перець солодкий – 1 шт.;
  • яблуко невелике – 1 шт.;
  • морква – 1 штука;
  • цибуля ріпчаста - 1 штука;
  • перець гострий чилі свіжий – 0,5 шт.;
  • часник – 2-3 зубки;
  • цукор – 50 г;
  • сіль – 0,5 ст. л.;
  • олія рослинна - 20 г;
  • оцет 9% – 25 г.

Усі овочі добре промийте перед приготуванням салату.

Ріжемо середніми шматочками яблука, цибулю, моркву, помідори, часник, солодкий та гострий перець.

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Неприємності розпочнуться одразу під під'їздом: які документи у вас можуть перевірити під час війни

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Відправляємо овочі в блендер та подрібнюємо у густе пюре.

Огірки ріжемо не дуже товстими кружальцями.

Змішуємо огірки та овочеве пюре.

Додаємо сіль, цукор та олію. Ставимо гасити на плиту.

Через 30 хвилин при повільному томлінні закуска буде майже готова. Залишилося додати оцет, перемішати та зняти з вогню.

Щоб заготувати закуску з огірків на зиму, гарячою розкладаємо її по стерильним банкам і закочуємо прокип'яченими кришками.

Дайте закусці охолонути під теплою ковдрою, а потім відправте на зберігання в комору - закуска з огірків "Татарська пісня" на зиму готова.

Готову закуску "Татарська пісня" перед вживанням потрібно охолодити у холодильнику.

Така закуска з огірків та овочів буде гарно виглядати на святковому столі або просто подайте її разом із відвареною картоплею у будні на обід чи вечерю.

Читайте також:

Взимку ви не пошкодуєте, що закрили кілька баночок: рецепт закуски з грибів, солодкого перцю та моркви.

І апетитна закуска, і прикраса столу: рецепт ситного норвезького салату з буряком, оселедцем та яйцями

Закуска, якої завжди здається мало: рецепт маринованих "тещих язичків" з огірків, що переросли.