Крабові палички – 100 г Морська капуста – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Перець болгарський – 100 г Зелень свіжа – 10 г Олія - 2 ст. ложки Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком
Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Розморозити крабові палички, очистити та нарізати невеликими шматочками.
Солодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.
Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.
Додати консервовану кукурудзу.
Якщо морська капуста дуже довга, можна нарізати її. Додати морську капусту до решти компонентів салату.
Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.
Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.
Популярні новини зараз
Показати ще
Іржа не спить: 7 популярних авто, які розсипаються швидше, ніж ви встигнете пройти ТО
Темна сторона Зодіаку: які демони керують твоїм знаком і як навчитися танцювати з ними
Шторм у вашому тілі: коли у листопаді 2025-го чекати на магнітні бурі і як їх пережити без втрат
Трамп осадив путіна за хвастощі "Буревісником" і нагадав - біля берегів рф вже чергує "найбільша у світі" субмарина
Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"
