Крабові палички – 100 г Морська капуста – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Перець болгарський – 100 г Зелень свіжа – 10 г Олія - 2 ст. ложки Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком
Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Розморозити крабові палички, очистити та нарізати невеликими шматочками.
Солодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.
Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.
Додати консервовану кукурудзу.
Якщо морська капуста дуже довга, можна нарізати її. Додати морську капусту до решти компонентів салату.
Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.
Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.
Популярні новини зараз
Показати ще
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"