Крабові палички – 100 г Морська капуста – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Перець болгарський – 100 г Зелень свіжа – 10 г Олія - 2 ст. ложки Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком
Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Розморозити крабові палички, очистити та нарізати невеликими шматочками.
Солодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.
Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.
Додати консервовану кукурудзу.
Якщо морська капуста дуже довга, можна нарізати її. Додати морську капусту до решти компонентів салату.
Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.
Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.
Популярні новини зараз
Показати ще
Мінімальна зарплата на межі: що буде з доходами українців до кінця 2025 року
Субсидійний бумеранг: українців змушують віддати гроші назад - у ПФУ пояснили, чому так станеться
Віктор Павлік вперше розкрив, як спілкується з покійним сином: зворушлива традиція на кладовищі
ПФУ готує великі зміни: пенсії скасують
Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"