Крабові палички – 100 г Морська капуста – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Перець болгарський – 100 г Зелень свіжа – 10 г Олія - 2 ст. ложки Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком
Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Розморозити крабові палички, очистити та нарізати невеликими шматочками.
Солодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.
Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.
Додати консервовану кукурудзу.
Якщо морська капуста дуже довга, можна нарізати її. Додати морську капусту до решти компонентів салату.
Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.
Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці на межі продовольчого шоку: що чекати від цін на продукти перед Великоднем
Водяний капкан: українцям загрожують астрономічні рахунки за комуналку через одну "формальність"
Блокування рахунків українців без суду: в НБУ відповідили стосовно цієї проблеми
Більше не викидайте бананову шкірку: це золото для вашого городу
Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"