Фаршировані перці одна з найсмачніших страв кінця літа та початку осені. А ось перець, фарширований картоплею та беконом – це ще й відмінний варіант для обіду чи вечері на всю сім'ю з мінімумом часу на приготування.
Перець жовтий – 4 шт. Картопля, дрібно нарізана – 1 склянка Бекон, обсмажений та розламаний на шматочки – 200 г Яйця – 3 шт. Сир (Чеддер або інший твердий сир) подрібнений - ? склянки + для посипання Молоко – ¾ склянки Суха борошняна суміш для випічки (наприклад, Бісквіт) – ½ склянки Сметана – ¼ склянки Зелена цибуля, дрібно нарізана – 2 ст. л. Сіль - ½ ч. л. Перець чорний мелений - ч. л.Розігрійте духовку до 175-180 градусів. Зріжте верхівки перців (1 см). Очистіть насіння. Викладіть перці у скляний посуд для духовки.
У кожний перець викладіть картоплю та бекон. Змішайте яйця, молоко, додайте суміш для випічки, сметану, зелену цибулю, сіль та перець. Добре збийте і залийте картоплю з беконом у перці.
Запікайте у духовці 45-50 хвилин. Подавайте страву гарячою. Зверху можна посипати тертим сиром.
Це точно найсмачніший маринад: рецепт маринованих кабачків із соєвим соусом
Зупинитися неможливо: рецепт пряних маринованих кабачків на зиму - ви відкриватимете банку за банкою