Салати – важлива складова раціону будь-якої людини і не треба про це забувати. Тому додавайте овочі у свої страви щодня, щоб бути здоровішим.
А ми вам з радістю в цьому допоможемо і дамо рецепт дуже смачного салату-закуски, який можна просто так або ж викладати на хліб. Зірка цієї страви – запісенний перець, а секрет смачності криється у маринаді.
Інгредієнти:
Солодкий перець – 4 шт.;
Помідори - 2 шт.;
Часник - 3 зубчики;
Яблучний оцет 6% - 1 ст.
Цукор - 1 ч.л.;
Коріандр - 1 ч.л.;
Рослинна олія - 5 ст.л.;
Петрушка - пучок;
Базилік - пучок;
Сіль - ½ ч.л.
Приготування салату із запечених перців:
1. Спочатку потрібно покласти по перцю на кожну газову конфорку і при включеному вогні запікати по парі хвилин з кожної сторони. Якщо у вас електрична плита, можна скористатися духовкою. Далі відправляємо перці в целофановий пакет та залишаємо так на 10 хвилин.
2.В цей час шаткуємо петрушку і базилік, пропускаємо до зелені через прес зубчики часнику. Додаємо до зелені рослинну олію, яблучний оцет, коріандр, цукор та сіль. Нарізаємо помідори на маленькі шматочки.
Софії Ротару більше немає: відомий музикант розповів, чому зникла легенда
Гороскоп на тиждень 19-25 травня: ретроградний Плутон, трін Венера-Марс, Сонце в Близнюках та Сатурн в Овні
Крила з кисло-солодким соусом: секрет домашньої соковитості та хрускоту, рецепт
Помідори в маринаді: яскрава закуска, яка врятує ваш шашлик та настрій після тижня дощів
3.Мокрими руками знімаємо шкірку з перців і теж дрібно нарізаємо. З'єднуємо перці з томатами та зеленню, змішуємо. Відправляємо салат на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Читайте також:
Морквяний кекс, якому немає рівних : цей рецепт ніжного та корисного пирога ви точно збережете.
Тепер ви точно економитимете на м'ясі: рецепт ситних котлет з капусти та гречки з яйцем .