Салати – важлива складова раціону будь-якої людини і не треба про це забувати. Тому додавайте овочі у свої страви щодня, щоб бути здоровішим.
А ми вам з радістю в цьому допоможемо і дамо рецепт дуже смачного салату-закуски, який можна просто так або ж викладати на хліб. Зірка цієї страви – запісенний перець, а секрет смачності криється у маринаді.
Інгредієнти:
Солодкий перець – 4 шт.;
Помідори - 2 шт.;
Часник - 3 зубчики;
Яблучний оцет 6% - 1 ст.
Цукор - 1 ч.л.;
Коріандр - 1 ч.л.;
Рослинна олія - 5 ст.л.;
Петрушка - пучок;
Базилік - пучок;
Сіль - ½ ч.л.
Приготування салату із запечених перців:
1. Спочатку потрібно покласти по перцю на кожну газову конфорку і при включеному вогні запікати по парі хвилин з кожної сторони. Якщо у вас електрична плита, можна скористатися духовкою. Далі відправляємо перці в целофановий пакет та залишаємо так на 10 хвилин.
2.В цей час шаткуємо петрушку і базилік, пропускаємо до зелені через прес зубчики часнику. Додаємо до зелені рослинну олію, яблучний оцет, коріандр, цукор та сіль. Нарізаємо помідори на маленькі шматочки.
Стрьом чи кохання на все життя? Даніель Салем розкрив, чи кинув би жінку після +30 кг на вагах
Штрафи по 850 грн: водіїв ловлять на помилці, яку роблять майже всі
Повернуть в Україну після 2027 року: у Німеччині суворо попередили українських біженців
Кому із пенсіонерів можна не проходити ідентифікацію: нове роз'яснення ПФУ
3.Мокрими руками знімаємо шкірку з перців і теж дрібно нарізаємо. З'єднуємо перці з томатами та зеленню, змішуємо. Відправляємо салат на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Читайте також:
Морквяний кекс, якому немає рівних : цей рецепт ніжного та корисного пирога ви точно збережете.
Тепер ви точно економитимете на м'ясі: рецепт ситних котлет з капусти та гречки з яйцем .