Салати – важлива складова раціону будь-якої людини і не треба про це забувати. Тому додавайте овочі у свої страви щодня, щоб бути здоровішим.

А ми вам з радістю в цьому допоможемо і дамо рецепт дуже смачного салату-закуски, який можна просто так або ж викладати на хліб. Зірка цієї страви – запісенний перець, а секрет смачності криється у маринаді.

Салат-закуска з перцем, кадр з відео

Інгредієнти:

Солодкий перець – 4 шт.;
Помідори - 2 шт.;
Часник - 3 зубчики;
Яблучний оцет 6% - 1 ст.
Цукор - 1 ч.л.;
Коріандр - 1 ч.л.;
Рослинна олія - ​​5 ст.л.;
Петрушка - пучок;
Базилік - пучок;
Сіль - ½ ч.л.

Приготування салату із запечених перців:

1. Спочатку потрібно покласти по перцю на кожну газову конфорку і при включеному вогні запікати по парі хвилин з кожної сторони. Якщо у вас електрична плита, можна скористатися духовкою. Далі відправляємо перці в целофановий пакет та залишаємо так на 10 хвилин.

2.В цей час шаткуємо петрушку і базилік, пропускаємо до зелені через прес зубчики часнику. Додаємо до зелені рослинну олію, яблучний оцет, коріандр, цукор та сіль. Нарізаємо помідори на маленькі шматочки.

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

3.Мокрими руками знімаємо шкірку з перців і теж дрібно нарізаємо. З'єднуємо перці з томатами та зеленню, змішуємо. Відправляємо салат на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.

Салат-закуска з перцем, кадр з відео

Читайте також:

Морквяний кекс, якому немає рівних : цей рецепт ніжного та корисного пирога ви точно збережете.

Тепер ви точно економитимете на м'ясі: рецепт ситних котлет з капусти та гречки з яйцем .