Хочете корисну та чудову закуску для холодного сезону? Спробуйте цей яскравий та ароматний салат, який ідеально підходить для надання смаку будь-якій страві.
Інгредієнти:
Капуста: 1 кг.
Болгарський перець 1 кг.
Помідори: 1 кг.
Цибуля: 1 кг.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Морква: 1 кг.
Огірки: 1 кг.
Сіль: 5 ч. л.
Рослинна олія: 1 ст. л.
7% оцет: 1 ст. л.
Цукор: 5 ст. л.
Інструкції з приготування:
Для початку наріжте капусту соломкою, натріть на тертці або наріжте тонкою соломкою моркву, наріжте цибулю півкільцями, перець соломкою, а помідори та огірки кубиками або скибочками.
У великій мисці змішайте олію, оцет, цукор та сіль до однорідної маси.
Додайте нарізані овочі в маринад і ретельно перемішайте. Залишіть маринуватися приблизно на 1 годину.
Перекладіть овочеву суміш у каструлю та доведіть до кипіння. Готуйте 10-15 хвилин.
Потім гарячий салат розкладіть по стерилізованим банкам, щільно закрийте і переверніть. Накрийте теплою ковдрою до повного остигання.
Поради щодо приготування смачного салату:
Зміцніть смак, додавши свіжу зелень, наприклад, петрушку, кріп чи базилік.
Приправте зубчиками часнику або щіпкою червоного гострого перцю.
Для тривалого зберігання стерилізуйте банки в окропі протягом 15-20 хвилин.
Зберігайте його у прохолодному темному місці. Цей яскравий, багатий на поживні речовини салат стане чудовим доповненням до ваших страв і порадує вас і ваших близьких своїм яскравим і живим смаком взимку.
Читайте також:
Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної
Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму