Хочете корисну та чудову закуску для холодного сезону? Спробуйте цей яскравий та ароматний салат, який ідеально підходить для надання смаку будь-якій страві.

Інгредієнти:

Капуста: 1 кг.

Болгарський перець 1 кг.

Помідори: 1 кг.

Цибуля: 1 кг.

Популярні новини зараз

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

Морква: 1 кг.

Огірки: 1 кг.

Сіль: 5 ч. л.

Рослинна олія: 1 ст. л.

7% оцет: 1 ст. л.

Цукор: 5 ст. л.

Інструкції з приготування:

Для початку наріжте капусту соломкою, натріть на тертці або наріжте тонкою соломкою моркву, наріжте цибулю півкільцями, перець соломкою, а помідори та огірки кубиками або скибочками.

У великій мисці змішайте олію, оцет, цукор та сіль до однорідної маси.

Салат на зиму

Додайте нарізані овочі в маринад і ретельно перемішайте. Залишіть маринуватися приблизно на 1 годину.

Перекладіть овочеву суміш у каструлю та доведіть до кипіння. Готуйте 10-15 хвилин.

Потім гарячий салат розкладіть по стерилізованим банкам, щільно закрийте і переверніть. Накрийте теплою ковдрою до повного остигання.

Поради щодо приготування смачного салату:

Зміцніть смак, додавши свіжу зелень, наприклад, петрушку, кріп чи базилік.

Приправте зубчиками часнику або щіпкою червоного гострого перцю.

Для тривалого зберігання стерилізуйте банки в окропі протягом 15-20 хвилин.

Зберігайте його у прохолодному темному місці. Цей яскравий, багатий на поживні речовини салат стане чудовим доповненням до ваших страв і порадує вас і ваших близьких своїм яскравим і живим смаком взимку.

Читайте також:

Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної

Засоліть капусту на зиму і не пошкодуєте: цей рецепт перетворить голубці на ресторанну страву – можна і так похрумтіти

Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму