Цей рецепт печених яблук - ідеальне осіннє частування, що поєднує тепло, насолоду та нотку хрускоту, аромат кориці та меду робить його ще більш спокусливим.

Інгредієнти:

Солодкі яблука (рекомендуються сорти Семеренко чи Голден).

Горіхи на ваш вибір (пекан, волоські горіхи, мигдаль).

Мед або кленовий сироп.

Масло.

Популярні новини зараз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Пообіцяли йому перемогу у війні: стало відомо, з ким міг радитися путін, нещодавно теж їздив до них

Показати ще

Кориця.

Вода.

Приготування:

Виріжте серцевину яблук, залишивши стінки незайманими, і розкладіть їх у формі випічки.

Запечені яблука з медом та горіхами

Потім подрібніть горіхи та начиніть кожне яблуко.

Також полийте яблука медом або кленовим сиропом і покладіть зверху невеликий шматочок масла. Посипте корицею додаткового смаку.

Після цього налийте трохи води у форму, щоб запобігти підгоранню, та випікайте при температурі 180 °C протягом 25 хвилин.

Ось і все, насолоджуйтесь цими печеними яблуками теплими або охолодженими, з кулькою морозива, збитими вершками або просто гарячою чашкою чаю.

Читайте також:

Легендарна кабачкова ікра "смак дитинства": рецепт наших бабусь

Баклажани "білі гриби" на зиму: пікантний рецепт, який ви точно збережете

Встигніть запастися на зиму: рецепт овочевого салату в банках зі смаком та ароматом літа