Цей рецепт печених яблук - ідеальне осіннє частування, що поєднує тепло, насолоду та нотку хрускоту, аромат кориці та меду робить його ще більш спокусливим.
Інгредієнти:
Солодкі яблука (рекомендуються сорти Семеренко чи Голден).
Горіхи на ваш вибір (пекан, волоські горіхи, мигдаль).
Мед або кленовий сироп.
Масло.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Світла не буде довго: ДТЕК і Укренерго вводять екстрені відключення - графіки не працюють
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Кориця.
Вода.
Приготування:
Виріжте серцевину яблук, залишивши стінки незайманими, і розкладіть їх у формі випічки.
Потім подрібніть горіхи та начиніть кожне яблуко.
Також полийте яблука медом або кленовим сиропом і покладіть зверху невеликий шматочок масла. Посипте корицею додаткового смаку.
Після цього налийте трохи води у форму, щоб запобігти підгоранню, та випікайте при температурі 180 °C протягом 25 хвилин.
Ось і все, насолоджуйтесь цими печеними яблуками теплими або охолодженими, з кулькою морозива, збитими вершками або просто гарячою чашкою чаю.
Читайте також:
Легендарна кабачкова ікра "смак дитинства": рецепт наших бабусь
Баклажани "білі гриби" на зиму: пікантний рецепт, який ви точно збережете
Встигніть запастися на зиму: рецепт овочевого салату в банках зі смаком та ароматом літа