Відмінний смак маринованого оселедця по-корейськи підкорює навіть тих, хто до цього обходив оселедця.
Оселедець свіжий - 1 кг або філе оселедця - 700 г Цибуля ріпчаста - 250 г Оцет столовий 9% - 50 мл Олія - 60 мл Приправа для моркви по-корейськи - 15 р Аджика – 1-2 ч. ложки Сіль – 25 г Перець чорний мелений - за смакомОселедець розрізаємо по черевці, видаляємо нутрощі, голову, плавці та хвіст. Рибу вимиваємо.
Кожен оселедець обробляємо на філе (хребет з великими кістками видаляємо, а шкіру залишаємо).
Розрізаємо філе оселедця на шматочки шириною близько 2,5 див.
Складаємо шматочки оселедця в миску.
У мисці з'єднуємо оцет, перець, приправу для корейської моркви та аджику. Всипаємо сіль, якщо в корейських спеціях вона вже присутня, то кількість потрібно зменшити приблизно до 20 грам. Перемішуємо до однорідності.
Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення
Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали
Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму
Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці
Приготовлений маринад додаємо в миску з оселедцем та цибулею.
Все перемішуємо.
Забираємо рибу в холодильник на 1 добу. Можна залишити в мисці або перекласти оселедець у маринаді в скляну банку, судочок.
Читайте також:
Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної
Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму
Смачніше за будь-які салати: рецепт закуски з маринованого печеного перцю на зиму