Відмінний смак маринованого оселедця по-корейськи підкорює навіть тих, хто до цього обходив оселедця.

Оселедець свіжий - 1 кг або філе оселедця - 700 г Цибуля ріпчаста - 250 г Оцет столовий 9% - 50 мл Олія - ​​60 мл Приправа для моркви по-корейськи - 15 р Аджика – 1-2 ч. ложки Сіль – 25 г Перець чорний мелений - за смаком

Оселедець розрізаємо по черевці, видаляємо нутрощі, голову, плавці та хвіст. Рибу вимиваємо.

Кожен оселедець обробляємо на філе (хребет з великими кістками видаляємо, а шкіру залишаємо).

Розрізаємо філе оселедця на шматочки шириною близько 2,5 див.

Складаємо шматочки оселедця в миску.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями. Додаємо цибулю до оселедець.

У мисці з'єднуємо оцет, перець, приправу для корейської моркви та аджику. Всипаємо сіль, якщо в корейських спеціях вона вже присутня, то кількість потрібно зменшити приблизно до 20 грам. Перемішуємо до однорідності.

Популярні новини зараз

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Приготовлений маринад додаємо в миску з оселедцем та цибулею.

Все перемішуємо.
Забираємо рибу в холодильник на 1 добу. Можна залишити в мисці або перекласти оселедець у маринаді в скляну банку, судочок.

Через добу додаємо в ємність з рибою олію і перемішуємо. Пряний оселедець по-корейськи з аджикою можна подавати.

Читайте також:

Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної

Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму

Смачніше за будь-які салати: рецепт закуски з маринованого печеного перцю на зиму