Відмінний смак маринованого оселедця по-корейськи підкорює навіть тих, хто до цього обходив оселедця.

Оселедець свіжий - 1 кг або філе оселедця - 700 г Цибуля ріпчаста - 250 г Оцет столовий 9% - 50 мл Олія - ​​60 мл Приправа для моркви по-корейськи - 15 р Аджика – 1-2 ч. ложки Сіль – 25 г Перець чорний мелений - за смаком

Оселедець розрізаємо по черевці, видаляємо нутрощі, голову, плавці та хвіст. Рибу вимиваємо.

Кожен оселедець обробляємо на філе (хребет з великими кістками видаляємо, а шкіру залишаємо).

Розрізаємо філе оселедця на шматочки шириною близько 2,5 див.

Складаємо шматочки оселедця в миску.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями. Додаємо цибулю до оселедець.

У мисці з'єднуємо оцет, перець, приправу для корейської моркви та аджику. Всипаємо сіль, якщо в корейських спеціях вона вже присутня, то кількість потрібно зменшити приблизно до 20 грам. Перемішуємо до однорідності.

Популярні новини зараз

Настя Каменських розвернулася до Латинської Америки? Українці вибухнули обуренням через мовний демарш зірки

"Холостяк-14" вибухнув драмою: учасниця кинула виклик Цимбалюку та просить українців вирішити, хто правий

Колораду - вхід заборонено: які рослини перетворять вашу картоплю на неприступну фортецю

Водіям вигадали нові штрафи: тепер карають за автомобіль

Показати ще

Приготовлений маринад додаємо в миску з оселедцем та цибулею.

Все перемішуємо.
Забираємо рибу в холодильник на 1 добу. Можна залишити в мисці або перекласти оселедець у маринаді в скляну банку, судочок.

Через добу додаємо в ємність з рибою олію і перемішуємо. Пряний оселедець по-корейськи з аджикою можна подавати.

Читайте також:

Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної

Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму

Смачніше за будь-які салати: рецепт закуски з маринованого печеного перцю на зиму