Користь білокачанної капусти багатогранна, адже, це і криниця вітамінів, і низка корисних речовин таких необхідних нашому організму. При цьому салат з капусти можна готувати цілий рік.
Сироїдний капустяний салат із каррі - це незвичайний варіант традиційного капустяного салату. Ще б пак, коли капуста поєднується з каррі та іншими спеціями, то виходить дуже цікаве поєднання.
Отже, щоб приготувати апетитний капустяний салат японською, знадобиться такий набір продуктів:
- капуста білокачанна – 300 г;
- морква – 1-2 шт.;
- огірок – 1-2 шт.;
- каррі - 1 ч. л.;
- олія рослинна - 100 мл;
- часник – 2 зубчики;
- оцет 9% - 2 год. л.;
- сіль - 1 щіпка;
- цукор – 1 щіпка.
Моркву, огірки очистіть та вимийте.
У огірків зріжте основи та хвостики, наріжте огірки півколами.
Капусту дрібно нашаткуйте.
Що категорично не можна везти до Польщі: митники шокують своїми правилами
Леонардо Ді Капріо став об’єктом насмішок разом із 27-річною дівчиною: батя з пузом і юна богиня
Пенсіонерам готують "удар": виплати уріжуть у кілька разів - хто залишиться ні з чим
"Посміхнувся й подав мені сухарики з мінералкою": Галич розповів, як вперше зустрів Скрябіна
Капусту та огірки всипте в глибоку ємність. Додайте туди оцет, сіль, цукровий пісок і приправу каррі. Акуратно перемішайте все з невеликим натиском, щоб овочі випустили сік. Залишіть на 5-10 хвилин.
Влийте олію на сковороду і розжарите її. Очищені зубчики часнику дрібно наріжте і обсмажте в маслі близько 1 хвилини.
Влийте часникову олію в морквяну нарізку і перемішайте, залиште на 5 хвилин|мінути|.
Робиться дуже швидко і з'їдається моментально: рецепт східного салату з капусти.
Дуже смачний салат із запеченим перцем: феноменальний рецепт, весь секрет у маринаді
Смачніше за будь-які салати: рецепт закуски з маринованого печеного перцю на зиму