Цей швидкий і простий рецепт яблучного пирога ідеально підходить для тих, хто прагне смачного домашнього десерту без зайвого клопоту. Всього за 25 хвилин підготовки у вас вийде соковитий яблучний пиріг з ніжним бісквітом, який гарантовано справить враження, будь то сімейне свято або несподівані гості.
Інгредієнти, які вам знадобляться для тестування:
Борошно: 120 гр.
Цукор: 100 гр.
Яйця: 3 шт.
Розпушувач: 1 чайна ложка.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Ванільний цукор: 1 чайна ложка.
Для начинки:
Яблука: 4-5.
Цукор: 2 чайні ложки.
Цедра лимона: за смаком.
Лимонний сік: 1 столова ложка.
Покроковий рецепт:
Очистіть яблука від шкірки та серцевини, наріжте їх на невеликі шматочки. Змішайте з цукром, цедрою лимона та лимонним соком для отримання свіжого, пікантного відтінку.
Збийте яйця та цукор разом, поки вони не утворюють пухнасту білу суміш.
Потім просійте борошно та розпушувач у яєчну суміш, акуратно перемішуючи, щоб змішати.
Застеліть лист пергаментним папером, рівномірно розподіліть яблучну суміш і вилийте зверху тісто.
Поставте пиріг у розігріту до 180 °C духовку і випікайте протягом 20 хвилин.
Поради досвідчених кухарів:
Для додаткового тепла додайте в тісто дрібку кориці або мускатного горіха.
Щоб зробити пиріг соковитішим, посипте яблука крохмалем перед додаванням тесту.
Прикрасьте цукровою пудрою або свіжими ягодами для красивого завершального
Читайте також:
Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті
Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті
Таку смакоту проковтніте цілком: рецепт запечених яблук з горіхами, медом і корицею