Сезон кабачків у розпалі, і ціни на них значно впали. Ці універсальні овочі можна використовувати для створення безлічі смачних ласощів, які люблять діти.

Однією з унікальних страв є хрусткі палички кабачків, покриті панірувальними сухарями.

Інгредієнти:

2 кабачка.

200 г сметани (20% жирності) або замініть її 2 яйцями.

200 м твердого сиру.

Популярні новини зараз

Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки

Зробіть цей манікюр вже у грудні: які кольори принесуть успіх із грошима

План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"

Олексій "Позитив" Завгородній зізнався про імена для дітей з Сахневич: "Я за двійнят..."

Показати ще

2 зубчики часнику.

100 г панірувальних сухарів.

Сіль, перець та спеції за смаком.

Інструкції з приготування:

Промийте кабачки і наріжте їх соломкою завтовшки близько 1-1,5 см.

У неглибокій мисці змішайте сметану з подрібненим часником, сіллю та спеціями, ретельно перемішавши.

Сирні палички з кабачків

В окремій мисці змішайте панірувальні сухарі з твердим твердим сиром.

Зануріть кожну паличку кабачків у суміш сметани, а потім у суміш панірувальних сухарів та сиру.

Викладіть покриті овочі на лист, застелений пергаментним папером.

Розігрійте духовку до 180-200 °C і запікайте близько 30 хвилин, поки палички не покриються золотистою скоринкою.

Ось і все, насолоджуйтесь цими простими в приготуванні хрусткими паличками як закуска або гарнір.

Читайте також:

Повітряний пиріг яблучний з божественним ароматом - рецепт ідеального десерту на швидку руку

Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті

Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті