Сезон кабачків у розпалі, і ціни на них значно впали. Ці універсальні овочі можна використовувати для створення безлічі смачних ласощів, які люблять діти.
Однією з унікальних страв є хрусткі палички кабачків, покриті панірувальними сухарями.
Інгредієнти:
2 кабачка.
200 г сметани (20% жирності) або замініть її 2 яйцями.
200 м твердого сиру.
Шок! Українська мова офіційна… на іншому континенту? Ви точно цього не знали: де спілкуються солов'їною
Леонардо Ді Капріо став об’єктом насмішок разом із 27-річною дівчиною: батя з пузом і юна богиня
Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін
Пенсіонерам готують "удар": виплати уріжуть у кілька разів - хто залишиться ні з чим
2 зубчики часнику.
100 г панірувальних сухарів.
Сіль, перець та спеції за смаком.
Інструкції з приготування:
Промийте кабачки і наріжте їх соломкою завтовшки близько 1-1,5 см.
У неглибокій мисці змішайте сметану з подрібненим часником, сіллю та спеціями, ретельно перемішавши.
В окремій мисці змішайте панірувальні сухарі з твердим твердим сиром.
Зануріть кожну паличку кабачків у суміш сметани, а потім у суміш панірувальних сухарів та сиру.
Викладіть покриті овочі на лист, застелений пергаментним папером.
Розігрійте духовку до 180-200 °C і запікайте близько 30 хвилин, поки палички не покриються золотистою скоринкою.
Ось і все, насолоджуйтесь цими простими в приготуванні хрусткими паличками як закуска або гарнір.
Читайте також:
Повітряний пиріг яблучний з божественним ароматом - рецепт ідеального десерту на швидку руку
Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті
Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті