У мережі оприлюднили чудовий рецепт домашнього м'ясного хліба, який є як універсальним, так і більш здоровою альтернативою покупній ковбасі.
Його можна використовувати як гарячу страву або холодну закуску, а також вона чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
1–1,2 кг м'яса (будь-якого типу).
2 кабачка (або інших овочів на ваш вибір).
1 цибулина.
Забули чи не встигли побілити дерева? Не переживайте, чи є еліх 3 способи захистити сад
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
4 яйця.
Сіль та спеції за смаком.
Інструкції:
Подрібніть м'ясо, цибулю та будь-які обрані овочі через м'ясорубку.
Додайте яйця, сіль та спеції, потім перемішайте до отримання однорідної консистенції.
Потім змастіть лист маслом.
Після цього викладіть суміш у лист, щільно притиснувши її і розрівнявши поверхню.
Також розігрійте духовку до 240 ° C та випікайте протягом 20 хвилин. Потім зменште температуру до 160 ° C і випікайте ще 50-60 хвилин до готовності.
Ця проста, корисна страва ідеально підходить для будь-якого прийому їжі, незалежно від того, чи шукаєте ви щось для подачі в гарячому вигляді або закуску, яка буде так само гарна в холодному вигляді.
Порада:
Не потрібно додавати панірувальні сухарі для соковитішого результату.
Використовуйте будь-який тип м'яса або комбінуйте різні види більш насиченого смаку.
Ви можете використовувати різні овочі, такі як кабачки, капуста, морква, буряк, шпинат і т.д., щоб покращити смак та поживність.
Для отримання найбільш соковитого результату дайте рулету м'ясному охолонути на сковороді, перш ніж виймати його.
Читайте також:
Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом
Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку
Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті