У мережі оприлюднили чудовий рецепт домашнього м'ясного хліба, який є як універсальним, так і більш здоровою альтернативою покупній ковбасі.

Його можна використовувати як гарячу страву або холодну закуску, а також вона чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Інгредієнти:

1–1,2 кг м'яса (будь-якого типу).

2 кабачка (або інших овочів на ваш вибір).

1 цибулина.

Популярні новини зараз

Зробили це і залишилися без урожаю: 4 найпоширеніші помилки при збиранні буряків і моркви

Не лише комуналка та продукти: в Україні сильно подорожчає інтернет

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

4 яйця.

Сіль та спеції за смаком.

Інструкції:

Подрібніть м'ясо, цибулю та будь-які обрані овочі через м'ясорубку.

Додайте яйця, сіль та спеції, потім перемішайте до отримання однорідної консистенції.

Потім змастіть лист маслом.

Після цього викладіть суміш у лист, щільно притиснувши її і розрівнявши поверхню.

М'ясний хліб

Також розігрійте духовку до 240 ° C та випікайте протягом 20 хвилин. Потім зменште температуру до 160 ° C і випікайте ще 50-60 хвилин до готовності.

Ця проста, корисна страва ідеально підходить для будь-якого прийому їжі, незалежно від того, чи шукаєте ви щось для подачі в гарячому вигляді або закуску, яка буде так само гарна в холодному вигляді.

Порада:

Не потрібно додавати панірувальні сухарі для соковитішого результату.

Використовуйте будь-який тип м'яса або комбінуйте різні види більш насиченого смаку.

Ви можете використовувати різні овочі, такі як кабачки, капуста, морква, буряк, шпинат і т.д., щоб покращити смак та поживність.

Для отримання найбільш соковитого результату дайте рулету м'ясному охолонути на сковороді, перш ніж виймати його.

Читайте також:

Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом

Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку

Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті