Коли приходить осінь, то все частіше хочеться їсти якісь супчики і чим холоднішим стає, тим частіше це бажання виникає.

І, звичайно, це не про окрошку. Ми з радістю дамо вам ще один рецепт, який вам сподобається, якщо ви приготуєте хоч раз. Цей суп такий ароматний і смачний, що заслуговує на місця у вашому меню. Бонусом і те, що він готується дуже швидко.

Суп з копченостями, кадр з відео

Інгредієнти:

Свинячі копчені ребра - 400 г;
Квашена капуста - 150 г;
Булгур - 80 г;
Картопля - 1 шт.;
Морква - 1 шт.;
Цибуля - 1 шт.;
Вода - 2 літри;
Сіль - ч.л.;
Сушений базилік - 1 ч. л.;
Сухий часник - ½ ч.л.;
Паприка – 1 ч.л.

Приготування супу з копченими реберцями:

1.Нарізаємо дрібно очищену картоплю, цибулю, натираємо на великій тертці моркву. У каструлі доводимо до кипіння воду, відправляємо туди промитий булгур та картопля. Під кришкою варимо булгур та картопля до готовності.

2.У сковороді на олії обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо до засмаження сушений базилік, сушений часник, сіль, паприку. Перемішуємо спеції в засмажці, додаємо квашену капусту.

Популярні новини зараз

6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК

Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"

Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння

Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад

Показати ще

3. Додаємо до картоплі та булгуру реберця, варимо на повільному вогні під кришкою 10 хвилин. Додаємо в суп засмажку, варимо під кришкою ще 10 хвилин, до смаку солимо.

Після приготування можна додати до супу свіжу зелень. Через 10 хвилин охолодження можна скуштувати цей смачний суп.

Читайте також:

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами.

Більше це не триватиме багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин.