Це чудовий спосіб зберегти смак грибів та насолоджуватися ними всю зиму.

Інгредієнти:

Свіжі гриби (лісові або куплені в магазині печериці).

Цибуля.

Часник (пара зубчиків).

Свіжий кріп (за бажанням).

Популярні новини зараз

План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"

Олексій "Позитив" Завгородній зізнався про імена для дітей з Сахневич: "Я за двійнят..."

Забули чи не встигли побілити дерева? Не переживайте, чи є еліх 3 способи захистити сад

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Показати ще

Вершкове масло (1 пачка, розм'якшене).

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Вимийте, очистіть та дрібно наріжте гриби.

Обсмажте нарізані гриби на сковороді до готовності і випаровування всієї вологи.

На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.

Гриби

Додайте подрібнений часник і за бажанням свіжий кріп, обсмажуйте протягом хвилини або двох.

Потім змішайте приготовлені гриби та обсмажену цибулю на одній сковороді. Дайте суміші охолонути і додайте сіль до смаку.

У мисці змішайте охолоджену грибну суміш з розм'якшеним маслом до однорідної консистенції. Переконайтеся, що вона досить охолола, щоб масло не розтануло.

Після цього помістіть суміш на харчову плівку, скачайте в ковбаску і закрутіть краї, щоб запечатати.

Ось і все, заморозьте загорнуте грибне масло до затвердіння.

Читайте також:

Про покупне точно забудете: рецепт ніжного домашнього майонезу без хімії за кілька хвилин

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами

Засоліть капусту на зиму і не пошкодуєте: цей рецепт перетворить голубці на ресторанну страву – можна і так похрумтіти