Це чудовий спосіб зберегти смак грибів та насолоджуватися ними всю зиму.

Інгредієнти:

Свіжі гриби (лісові або куплені в магазині печериці).

Цибуля.

Часник (пара зубчиків).

Свіжий кріп (за бажанням).

Популярні новини зараз

MamaRika звзналась, чому ледь не розлучилась з Сергієм Середой і як вона ходила в загули: "Я могла пропасти"

Мріяв знищити Україну: не стало відомого російського актора, чиє обличчя запам'ятав кожен

Що потрібно зробити, щоб на дзеркалі більше не залишалися розводи: проста хитрість без будь-якої хімії

Убережіться від боргів: як закрити картку, щоб банк не вимагав гроші

Показати ще

Вершкове масло (1 пачка, розм'якшене).

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Вимийте, очистіть та дрібно наріжте гриби.

Обсмажте нарізані гриби на сковороді до готовності і випаровування всієї вологи.

На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.

Гриби

Додайте подрібнений часник і за бажанням свіжий кріп, обсмажуйте протягом хвилини або двох.

Потім змішайте приготовлені гриби та обсмажену цибулю на одній сковороді. Дайте суміші охолонути і додайте сіль до смаку.

У мисці змішайте охолоджену грибну суміш з розм'якшеним маслом до однорідної консистенції. Переконайтеся, що вона досить охолола, щоб масло не розтануло.

Після цього помістіть суміш на харчову плівку, скачайте в ковбаску і закрутіть краї, щоб запечатати.

Ось і все, заморозьте загорнуте грибне масло до затвердіння.

Читайте також:

Про покупне точно забудете: рецепт ніжного домашнього майонезу без хімії за кілька хвилин

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами

Засоліть капусту на зиму і не пошкодуєте: цей рецепт перетворить голубці на ресторанну страву – можна і так похрумтіти