Це чудовий спосіб зберегти смак грибів та насолоджуватися ними всю зиму.
Інгредієнти:
Свіжі гриби (лісові або куплені в магазині печериці).
Цибуля.
Часник (пара зубчиків).
Свіжий кріп (за бажанням).
План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"
Олексій "Позитив" Завгородній зізнався про імена для дітей з Сахневич: "Я за двійнят..."
Забули чи не встигли побілити дерева? Не переживайте, чи є еліх 3 способи захистити сад
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Вершкове масло (1 пачка, розм'якшене).
Сіль до смаку.
Інструкції з приготування:
Вимийте, очистіть та дрібно наріжте гриби.
Обсмажте нарізані гриби на сковороді до готовності і випаровування всієї вологи.
На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.
Додайте подрібнений часник і за бажанням свіжий кріп, обсмажуйте протягом хвилини або двох.
Потім змішайте приготовлені гриби та обсмажену цибулю на одній сковороді. Дайте суміші охолонути і додайте сіль до смаку.
У мисці змішайте охолоджену грибну суміш з розм'якшеним маслом до однорідної консистенції. Переконайтеся, що вона досить охолола, щоб масло не розтануло.
Після цього помістіть суміш на харчову плівку, скачайте в ковбаску і закрутіть краї, щоб запечатати.
Ось і все, заморозьте загорнуте грибне масло до затвердіння.
Читайте також:
Про покупне точно забудете: рецепт ніжного домашнього майонезу без хімії за кілька хвилин
Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами