Коли господиня готує капусту, її характерний аромат може наповнити весь будинок або навіть вулицю. Хоча цей поживний овоч має безліч переваг, запах часто відлякує людей від приготування.
На щастя, у мережі пропонують просте рішення, щоб мінімізувати запах, роблячи його придатним для будь-якої страви з капусти.
Необхідні інгредієнти:
500 г білокачанної капусти.
1 морква.
1 цибулина.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися
3 столові ложки олії.
100–150 мл молока.
Лавровий лист, сіль, перець та зелень за смаком.
Інструкції:
Тонко наріжте капусту, яка є зірковим інгредієнтом блюда.
Наріжте цибулю півкільцями чи чвертькільцями, а моркву натріть на великій тертці.
Потім розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю до прозорості. Потім додайте терту моркву і продовжуйте готувати, поки обидва овочі не стануть золотаво-коричневими.
Як тільки цибуля та морква будуть готові, додайте нарізану капусту в каструлю. Приправте сіллю та перцем і влийте молоко.
Все ретельно перемішайте, накрийте кришкою каструлю і дайте покипіти на середньому вогні близько 10 хвилин.
Наприкінці приготування додайте спеції та трави на ваш вибір. Ще раз перемішайте страву перед тим, як зняти її з вогню.
Читайте також:
Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви
Коли ціни на продукти зашкалюють: унікальний рецепт домашнього хліба, від якого не видужують
Про ікру ви точно забудете: рецепт кабачкового кетчупу на зиму від наших бабусь