У мережі надали покрокове посібник із приготування домашньої кабачкової ікри, улюбленої закуски, яка викликає спогади про дитинство і за смаком набагато перевершує покупні варіанти.

Інгредієнти:

Кабачки – 1 кг.

Болгарський перець – 0,5 кг.

Помідори – 0,4 кг.

Цибуля - 2 шт.

Популярні новини зараз

Консервація скасовується? Скільки коштують огірки та помідори в супермаркетах, чи варто чекати зниження цін

Водій, який ударив Тоню Матвієнко, може понести кримінальну відповідальність: що йому загрожує

Тих, хто ховався від мобілізації, покарають після перемоги: попередження для ухилянтів

Карпатський притулок: куди зникає Маша Єфросиніна, коли "Дорослі дівчата" з Олею Поляковою доходять до межі

Показати ще

Морква - 2 шт.

Часник - 2-3 зубчики.

Сіль - 15 г.

Цукор — 1 ч. л.

Оцет — 1 ч. л.

Інструкції з приготування:

Спочатку очистіть і наріжте кабачки кубиками середнього розміру.

Кабачкова ікра

Наріжте цибулю і обсмажте її на олії до прозорості.

Додайте терту моркву і продовжуйте смажити, поки овочі не стануть золотаво-коричневими.

Також наріжте болгарський перець тонкою соломкою та додайте до сковороди. Готуйте близько 10 хвилин.

Після цього додайте кубики кабачків і помідори нарізані в овочеву суміш і помішуйте.

Дайте овочам залишити на слабкому вогні близько 10 хвилин. Потім додайте подрібнений часник, сіль, цукор та оцет. Ретельно перемішайте.

Після приготування пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть до однорідної маси за допомогою блендера.

Потім доведіть суміш до кипіння та варіть на слабкому вогні ще 5-7 хвилин. Розлийте кабачкову ікру по стерилізованих банках, щільно закрийте і дайте їм охолонути. Після охолодження зберігайте їх у прохолодному темному місці.

Читайте також:

Секретний інгредієнт перетворить тушковану капусту на кулінарний шедевр: рецепт, який змінить все

Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви

Ця закрутка "відлетить" насамперед: рецепт пікантних баклажанів із часником на зиму