У мережі надали покрокове посібник із приготування домашньої кабачкової ікри, улюбленої закуски, яка викликає спогади про дитинство і за смаком набагато перевершує покупні варіанти.
Інгредієнти:
Кабачки – 1 кг.
Болгарський перець – 0,5 кг.
Помідори – 0,4 кг.
Цибуля - 2 шт.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Морква - 2 шт.
Часник - 2-3 зубчики.
Сіль - 15 г.
Цукор — 1 ч. л.
Оцет — 1 ч. л.
Інструкції з приготування:
Спочатку очистіть і наріжте кабачки кубиками середнього розміру.
Наріжте цибулю і обсмажте її на олії до прозорості.
Додайте терту моркву і продовжуйте смажити, поки овочі не стануть золотаво-коричневими.
Також наріжте болгарський перець тонкою соломкою та додайте до сковороди. Готуйте близько 10 хвилин.
Після цього додайте кубики кабачків і помідори нарізані в овочеву суміш і помішуйте.
Дайте овочам залишити на слабкому вогні близько 10 хвилин. Потім додайте подрібнений часник, сіль, цукор та оцет. Ретельно перемішайте.
Після приготування пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть до однорідної маси за допомогою блендера.
Потім доведіть суміш до кипіння та варіть на слабкому вогні ще 5-7 хвилин. Розлийте кабачкову ікру по стерилізованих банках, щільно закрийте і дайте їм охолонути. Після охолодження зберігайте їх у прохолодному темному місці.
Читайте також:
Секретний інгредієнт перетворить тушковану капусту на кулінарний шедевр: рецепт, який змінить все
Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви
Ця закрутка "відлетить" насамперед: рецепт пікантних баклажанів із часником на зиму