Сезон гарбуза у самому розпалі, і цей чудовий рецепт десерту максимально підійде для будь-якого столу.

Інгредієнти:

4 яйця.

120 г борошна.

350 г гарбузової м'якоті.

50 г чорного шоколаду.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень до 13 жовтня: що готує доля кожному знаку Зодіаку

"Холостячка" відміняється: Нікітюк злилася в поцілунку і показала коханого, який на 8 років молодший

А що то там за біле? Надя Дорофєєва в ліжку засвітила зайвого

Мобілізація здивує кожного: ТЦК тепер цікавить молодь – зі скількох років можуть відправити на фронт

Показати ще

150 г цукру.

70 г цукрової пудри.

1 ч. л. ванільного цукру.

300 г сиру.

200 г сметани.

Інструкції з приготування:

Очистіть і наріжте кубиками гарбузову м'якоть. Варіть її в 200 мл води з 50 г цукру протягом 15-20 хвилин, доки вона не стане м'якою. Після приготування, з невеликою кількістю води, що залишилася, змішайте в однорідне пюре.

Відокремте яєчні жовтки від білків. Збийте яєчні білки в пишну піну, поступово додаючи 100 г цукру на два етапи. Продовжуйте збивати до утворення твердої консистенції.

Збийте жовтки окремо, акуратно додайте їх у збиті білки.

Гарбузовий десерт

Потім просійте муку невеликими порціями в яєчну суміш і акуратно перемішайте, щоб змішати. Розділіть тісто на дві рівні частини.

В одну половину тесту додайте розтоплений темний шоколад і перемішайте на низькій швидкості.

В іншу половину додайте охолоджене гарбузове пюре і добре перемішайте.

Застеліть лист пергаментним папером. За допомогою кондитерського мішка або шприца видавіть шоколадне та гарбузове тісто поперемінно діагональними смужками. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 °C протягом 15 хвилин.

Поки бісквіт ще гарячий, обережно поверніть його (разом із пергаментом). Дайте йому повністю охолонути.

Після цього змішайте сир, сметану, цукрову пудру та ванільний цукор до отримання однорідної та густої маси.

Після того, як бісквіт охолоне, розгорніть його та зніміть пергамент. Поступово розподіліть сирну начинку по бісквіту. Поверніть його назад і загорніть у харчову плівку.

Ось і все, охолодіть рулет протягом 2-3 годин, щоб він застиг, потім наріжте та подавайте.

Читайте також:

Секрет маринування кабачків на зиму від зірки "Майстер Шеф": рецепт, від якого банку проковтнете

Коли "Олів'є" набридло, а "Крабов'я" - не смачно: рецепт українського салату "Оленка" нашвидкуруч

Бабусин секрет розкритий - рецепт хрусткої та корисної квашеної капусти на зиму