У еті розмістили швидкий і простий рецепт хрусткої, ароматної маринованої капусти, ідеальної як гарнір.

Цей варіант дозволяє вам насолоджуватися закускою наступного дня.

Інгредієнти:

Білокачанна капуста: 1/2 головки.

Цибуля: 2 шт.

Вода: 600 мл.

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

Рисовий оцет: 120 мл.

Соль: 2 ст. л.

Цукор: 50 гр

Інструкції з приготування:

Дрібно наріжте капусту і наріжте цибулю.

Маринована капуста, фото: youtube.com

У каструлі змішайте воду, рисовий оцет, цукор та сіль. Доведіть суміш до кипіння середньому вогні.

Також додайте нарізані овочі в киплячий маринад, добре перемішайте і одразу вимкніть вогонь.

Після охолодження перекладіть капусту та цибулю у банку і залийте їх маринадом. Закрийте банку кришкою та поставте в холодильник на 24 години.

Ось і все, наступного дня капуста вбере аромати, і у вас вийде хрумка, пікантна закуска, яка доповнить будь-яку страву.

Читайте також:

Натуральний "Живчик" у банках на зиму – рецепт корисного яблучного напою для всієї родини

Для міцного здоров'я, як у Ахіллеса: рецепт грецького кускуса для гарніру

Секрет ідеальних та соковитих котлет розкритий - рецепт з несподіваною добавкою