Ми розібрали вже багато варіацій різних поживних майонезних салатів, яких так хочеться восени та взимку, коли вже холодно.

А що якщо без майонезму і з ухилом у соління? Це звичайно можна приготувати. Наприклад, пікантний капустяний салат, який буквально має знати кожен.

Капустяний салат, кадр з відео

Інгредієнти:

  • капуста - 5 кг;
  • морква – 1 кг;
  • перець - 1 кг;
  • цибуля - 500 г;
  • соль — 3 ст.л.;
  • цукор — 250 г;
  • оцет 9% - 150 мл;
  • рослинна олія - ​​350 мл;
  • перець горошком - на дно банки.

Приготування капустяного салату:

1.Шинкуємо дрібно капусту або натираємо на спеціальній тертці, кладемо в банку. На дно попередньо викладаємо перець горошком. Натираємо на великій тертці моркву, викладаємо до капусти у банки.

2.Очищаємо перець від нутрощів, нарізаємо маленьким кубиком, викладаємо на шар моркви. Нарізаємо цибулю півкільцями і викладаємо на шар перцю.

3.Посипаємо шари овочів сіллю, цукром, вливаємо оцет і олію. Перемішуємо компоненти в банках, закриваємо кришками та залишаємо на 2-3 місяці в холодильнику.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський вийшов із "пекла" і став господарем свого життя після Кондратюка: "Більше не розпорошую"

Чим підгодувати полуницю на початку літа, щоб ягоди не були кислі та не згнили? Головні помилки та лайфхаки

Дональд Трамп заявив, що путін зовсім збожеволів через обстріл України: "Це призведе до краху росії!"

Вознесіння Господнє 2025: дата, значення, традиції та заборони свята

Показати ще

Читайте також:

Просто та святково: рецепт салату "Неженка" з куркою та чорносливом, бонус - домашній майонез.

Рецепт салату "Кузьмич" з рибою та морквою: і з гарніром з'їсти, і на хліб намазати.

Гідна заміна "Шубі": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею.