Щоб рибні котлети залишалися цілими під час смаження та мали насичений смак, важливо використовувати правильні інгредієнти.
Додавання певних компонентів у рибний фарш покращить як смак, так і текстуру.
Інгредієнти:
400 г філе мінтаю.
4 скибочки хліба.
100 мл молока.
Мобілізація посилена: велике місто України "огорнуть" ТЦК та гори повісток
"Тисяча Зеленського": скільки українців отримають і чи вистачить на всіх грошей
Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
2 зубчики часнику.
1 шматочок імбиру (1 ч. л. тертого).
1 яйце.
Половина лайма.
1 цибулина.
1 ст. л. крохмалю.
Кроки приготування:
Для початку замочіть хліб у молоці, потім відіжміть зайву рідину.
Дрібно наріжте цибулю і видавіть часник через часнику. Натріть імбир.
Вижміть сік із половини лайма, щоб додати цитрусову нотку.
Потім на сковороді злегка обсмажте цибулю, часник та імбир протягом приблизно 5 хвилин, щоб звільнити їх аромати. Змішати смажену суміш із соком лайма та розмоченим хлібом у блендері до однорідної маси.
Пропустити філе мінтаю через м'ясорубку, потім змішайте з яйцем, крохмалем і щіпкою солі. За бажання додати улюблені спеції.
Після цього потрібно змішати подрібнену рибу з отриманою сумішшю і добре перемішати. Дати суміші постояти 15 хвилин, щоб аромати змішалися.
Залишилося сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях чи борошні. Також потрібно розігріти масло на сковороді та обсмажити їх до золотистої скоринки з обох боків.
Читайте також:
"Шарлотка" і поряд не стояла: рецепт ніжного кексу з апельсинами, маком та згущеним молоком
Рецепт домашнього плавленого сирку без хімії – просто, корисно та смачно
Не треба чекати, поки закваситися: рецепт хрусткої маринованої капусти за день