Щоб котлети були соковитими та ароматними, важливо правильно підготувати цибулю, що додається у фарш.
Багато кухарів часто сперечаються, що краще: нарізати цибулю кубиками або натерти на тертці. Кожен метод має свої переваги, впливаючи як на текстуру, так і на смак популярної м'ясної страви.
Цибуля також допомагає зберігати форму під час смаження, усуваючи необхідність у додаткових інгредієнтах, таких як хліб або яйця.
Досвідчені кухарі радять пюрувати цибулю, щоб досягти бажаної соковитості котлет та покращити загальний смак страви.
Ви можете створити цибульну "м'якоть", використовуючи дрібну тертку або подрібнивши цибулю. Крім того, ви можете дрібно нарізати цибулю кубиками розміром 2-3 мм і змішати їх із кілограмом фаршу.
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Несподіваний цінопад на ключові продукти: українцям дали шанс запастися на важку зиму
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Для котлет із рубаного м'яса рекомендується подрібнювати цибулю ножем для досягнення найкращого результату.
Читайте також:
Ось чому борщ, вінегрет і оселедець під шубою виходять ніякими: секрети правильного варіння буряків
Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва