Щоб котлети були соковитими та ароматними, важливо правильно підготувати цибулю, що додається у фарш.

Багато кухарів часто сперечаються, що краще: нарізати цибулю кубиками або натерти на тертці. Кожен метод має свої переваги, впливаючи як на текстуру, так і на смак популярної м'ясної страви.

Цибуля також допомагає зберігати форму під час смаження, усуваючи необхідність у додаткових інгредієнтах, таких як хліб або яйця.

Досвідчені кухарі радять пюрувати цибулю, щоб досягти бажаної соковитості котлет та покращити загальний смак страви.

Котлети, кадр з відео

Ви можете створити цибульну "м'якоть", використовуючи дрібну тертку або подрібнивши цибулю. Крім того, ви можете дрібно нарізати цибулю кубиками розміром 2-3 мм і змішати їх із кілограмом фаршу.

Популярні новини зараз

Гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку: що готує Сонце у Скорпіоні

Чим засіяти город у листопаді для раннього урожаю: сусіди "згорять" від заздрості

Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”

Вони будуть пишні і без борошна: рецепт сирників із яблуками на сніданок

Показати ще

Для котлет із рубаного м'яса рекомендується подрібнювати цибулю ножем для досягнення найкращого результату.

Читайте також:

Ось чому борщ, вінегрет і оселедець під шубою виходять ніякими: секрети правильного варіння буряків

Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва

Торт без випікання: революційний рецепт ніжного десерту