Ми продовжуємо нашу серію салатів, які чудово виглядатимуть і на щоденному столі, а також стануть окрасою святкового.
Тим більше, що і назва цей салат має відповідну – "Різдвяний". Давайте розбиратися з рецептом.
Інгредієнти:
- Куряча грудка - 300 г;
- Консервована кукурудза – 200 г;
- Гранат - 1 шт.;
- Волоські горіхи - 70 г;
- Петрушка — 1 пучок;
- Майонез.
Приготування Різдвяного салату:
1. Відварюємо до готовності курячу грудку, для цього опускаємо м'ясо в киплячу воду на 15-20 хвилин. Поступово знімаємо піну з бульйону, а після приготування солимо його. Залишаємо курку остигати в бульйоні.
2. Видаляємо гранатові зерна з гранату, подрібнюємо волоські горіхи, нарізаємо дрібно курячу грудку.
3.У салатнику з'єднуємо курячу грудку з гранатовими зернами, волоським горіхом і консервованою кукурудзою. Шинкуємо в салат петрушку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Зірка фільмів Квентіна Тарантіно більше не з нами: легендарний актор покинув цей світ
"Не думав - підеш служити": навіщо мобілізують чоловіків 50+ та куди їх відправляють
Карпатський притулок: куди зникає Маша Єфросиніна, коли "Дорослі дівчата" з Олею Поляковою доходять до межі
Абітурієнти, не проспіть свій шанс: у вас є всього 15 хвилин, щоб не втратити вступ
Читайте також:
Круче стрипс KFC: рецепт ніжних і хрустких відбивних з курячих сердець - зметуть за секунду.
"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви.
І гарнір, і закуска: рецепт дуже смачного гарбуза у сметанному соусі.