Напевно, в дитинстві ви багато разів бачили на святкових столах таку страву, як фаршировані яйця.
Звичайно, все робили це по-різному: хтось просто перемішував жердини з підсмаженою цибулею, а хтось морочився трохи більше. А чи куштували ви яйця, фаршировані печерицями? Це дуже давній рецепт, про який багато хто забув, але дарма.
Інгредієнти:
- яйця - 6 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- печериці — 10 шт.;
- майонез — 1 ст.л.;
- сіль - ½ ч.л.;
- кріп - пучок.
Приготування фаршированих яєць:
1.Нарізаємо маленькими кубиками цибулю та гриби, в сковороді на олії обсмажуємо до золотистого кольору. У цей час відварюємо круто яйця.
2.Очищаємо яйця і ділимо навпіл кожне, видаляємо жовтки. Викладаємо жовтки до грибів та цибулі, солимо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
3.В порожнину білка кладемо кріп, а потім викладаємо начинку.
Вадим Буряковський розповів про його інтимний момент з Олею Поляковою: "Майбутня теща так сказала"
Уся зима без вимкнення світла: у ДТЕК зробили заяву для українців
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Українці відмовляються від хліба? У супермаркетах злетіли ціни та жителі країни знаходять "лазівки"
В результаті, виходить смачна закуска із найпростіших продуктів. Печериці в цьому рецепті можна замінити іншими грибами, наприклад, білі.
Читайте також:
Це просто їжа богів: ситна та ароматна намазка із сала та ковбаси, швидкий рецепт.
Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити.
Ці млинці завжди виходять, а начинка стане вашою коханою: рецепт, який ви завжди шукали.