У мережі опублікували рецепт приготування смачної корейської капусти, яка наповнена смаком. Поєднання гострих спецій, часнику та ароматного маринаду створює пікантну закуску, яка покращить будь-яку страву.

Інгредієнти:

1 невеликий качан капусти.

2 моркви, нарізані соломкою.

1 червоний болгарський перець тонко нарізаний.

4 зубчики часнику, дрібно нарізані.

Популярні новини зараз

"Мільйон за мовчання": Дженніфер Лопес звали до Москви під час війни, її реакція шокувала всіх

Серпневий герой грядок: сидерат, який ламає глину та перемагає бур'яни

Серпень-2025 під знаком змін: хто зустріне кохання, а хто переможе свої страхи – гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада

Показати ще

1 л води.

2 столові ложки солі.

2 столові ложки цукру.

100 мл оцту.

1 чайна ложка меленого червоного перцю (для гостроти та аромату).

Інструкції:

Дрібно наріжте капусту і наріжте моркву тонкою соломкою. Наріжте червоний болгарський перець і подрібніть часник. Покладіть усі овочі у велику миску.

Капустяний салат, кадр з відео

У каструлі доведіть до кипіння 1 л води. Додайте сіль, цукор, мелений червоний перець та оцет. Ретельно перемішайте, поки сіль та цукор повністю не розчиняться.

Дайте маринаду охолонути до кімнатної температури.

Після цього залийте овочі охолодженим маринадом, переконавшись, що все добре вкрите. Залишіть капустяну суміш при кімнатній температурі приблизно на 2 години, щоб вона ввібрала аромати.

Також для хрусткої текстури не тисніть і не здавлюйте капусту надто сильно перед маринуванням.

Ось і все, насолоджуйтесь цією яскравою та пікантною капустою по-корейськи як закуска, гарнір або доповнення до улюблених страв. Зберігайте залишки в холодильнику, де вони зберігатимуться протягом кількох днів.

Читайте також:

Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити

Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму

"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви