Найперше. що летить зі святкового столу - різні бутерброди: зі шпротами, з ікрою, з намазками.
А ось на намазках давайте залишимося докладніше, адже зовсім необов'язково купувати їх у магазинах. Ви можете приготувати їх самостійно. Особливо це легко з нашими рецептами, які вам так подобаються. Давайте ж розберемося, як зробити намазку з пісеньки тріски. Повірте, ці бутерброди "підуть" зі столу першими, готуйте одразу по 3 штуки на людину.
Інгредієнти:
- Печінка тріски - 120 г;
- Сир - 200 г;
- Солодкий червоний болгарський перець – 1/4 шт.;
- Зелена цибуля - пучок;
- Солоні огірки;
- хліб;
- Сіль - щіпка.
Приготування намазки з печінки тріски:
1.Видаляємо з печінки тріски зайву олію і змішуємо з сиром. Очищаємо перець від нутрощів і нарізаємо маленькими кубиками, викладаємо до печінки та сиру.
2.Солим суміш, намазуємо її на підсмажені хлібні шматочки. Нарізаємо тонкими пластинами вздовж солоні огірки та викладаємо їх на верхівку бутербродів.
3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю і посипаємо їм верхівку бутербродів.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися
Читайте також:
Варити більше і не захочете: рецепт хрумких смажених пельменів із сиром та сметаною.
Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки.