Найперше. що летить зі святкового столу - різні бутерброди: зі шпротами, з ікрою, з намазками.
А ось на намазках давайте залишимося докладніше, адже зовсім необов'язково купувати їх у магазинах. Ви можете приготувати їх самостійно. Особливо це легко з нашими рецептами, які вам так подобаються. Давайте ж розберемося, як зробити намазку з пісеньки тріски. Повірте, ці бутерброди "підуть" зі столу першими, готуйте одразу по 3 штуки на людину.
Інгредієнти:
- Печінка тріски - 120 г;
- Сир - 200 г;
- Солодкий червоний болгарський перець – 1/4 шт.;
- Зелена цибуля - пучок;
- Солоні огірки;
- хліб;
- Сіль - щіпка.
Приготування намазки з печінки тріски:
1.Видаляємо з печінки тріски зайву олію і змішуємо з сиром. Очищаємо перець від нутрощів і нарізаємо маленькими кубиками, викладаємо до печінки та сиру.
2.Солим суміш, намазуємо її на підсмажені хлібні шматочки. Нарізаємо тонкими пластинами вздовж солоні огірки та викладаємо їх на верхівку бутербродів.
3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю і посипаємо їм верхівку бутербродів.
Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею: наслідки, які не світять Кацуріну
Серця у вогні, зірки у змові: любовний гороскоп на червень 2025 року, коли почуття не беруть відпустку
У Києві запроваджують обмеження для авто: що варто знати і які машини не впустять в столицю
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Читайте також:
Варити більше і не захочете: рецепт хрумких смажених пельменів із сиром та сметаною.
Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки.