Продовжуємо нашу рубрику про салати, які чудово виглядатимуть на святковому столі. Все логічно, адже через 1,5 місяці Новий 2025 рік, а ще треба порепетирувати приготування, щоб не було сюрпризів.

Так, пропонуємо вам скуштувати не тільки неймовірно красивий, але й смачний салат "Принц", який точно стане родзинкою святкового столу.

Салат "Принц", кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряче відварене філе - 200 г;
  • Консервована кукурудза – 100 г;
  • Сир - 80 г;
  • Огірок - 1 шт.;
  • Яєчний жовток – 5 шт.;
  • Яєчний білок - 5 шт.;
  • Майонез.

Приготування салату "Принц":

1.Отварюємо куряче філе в підсоленій воді, нарізаємо маленьким кубиком, змішуємо з ложкою майонезу і викладаємо в кулінарне кільце, утрамбовуємо.

2.Виливаємо з консервованої кукурудзи зайву рідину та висипаємо на філе. Покриваємо кукурудзу сіточкою із майонезу, а потім натираємо на кукурудзяний шар сир. Розподіляємо сир поверхнею, рясно змащуємо його майонезом.

3.Нарізаємо маленьким кубиком огірок і викладаємо на сирний шар. Змащуємо огірковий шар майонезом.

Популярні новини зараз

Податок на заощадження та депозити: українців змусять заплатити за свої ж скарбнички

Бронь від мобілізації скасували: у Раді ухвалили доленосне рішення, що це означає

Форму не одягла, але стала шпигункою: Маша Єфросиніна показала, як приспала охорону заради військових

Компост може і не смердіти: що робити з ямою з добривами, щоб аромат був приємнішим

Показати ще

4. Відокремлюємо жовтки від білків у вареному яйці, натираємо жовтки на дрібній тертці. Висипаємо жовтки на огірковий шар, покриваємо сіточкою із майонезу.

5. Натираємо на великій тертці білки і висипаємо їх на жовтковий шар, утрамбовуємо шар з білка. Накриваємо салат харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на пару годин.

Після приготування можна прикрасити салат майонезом, ядрами гранату та кукурудзою.

Салат "Принц", кадр з відео

Читайте також:

У таку погоду тільки так: рецепт салату "Пізня осінь" з баклажанами та курячими серцями.

Десяти банок виявиться мало: рецепт ідеальної квашеної капусти, що хрумтить, на кожен день.