Як часто у вас буває таке, що ви пробуєте в гостях настільки смачну страву, що доводиться потім просити рецепт приготування у господині?
Або як часто у вас запитують рецепти ваших страв? Повірте, з цим салатом ви точно не уникнете таких питань, адже його смак по-справжньому божественний. І все це про салат із чорносливом та куркою. Так, існує безліч його варіацій, але ми дамо вам найвдаліший рецепт.
Інгредієнти:
- Курячі стегенця - 500 г;
- Яйця - 6 шт.;
- Чорнослив без кісточки – 100 г;
- Волоські горіхи - 80 г;
- Часник - 2 зубчики;
- Діжонська гірчиця;
- Майонез;
- Сіль, чорний перець.
Приготування салату з чорносливом та куркою:
1.Отварюємо до кипіння курячі стегенця, а потім промиваємо їх у холодній воді. Далі знову відварюємо курку в чистій воді. Попередньо можна злегка обсмажити шматочки моркви та великі частини цибулі. Як тільки овочі підрум'яняться, викладаємо їх у бульйон разом із зеленню та чорним перцем горошком.
2. Варимо курячі стегенця протягом 40-45 хвилин. Після приготування стегенець, залишаємо їх остигати в бульйоні.
Холод, сніг та спалах хвороб: погода в Україні сильно зіпсується. Прогноз налякає
Нові виплати "Тепла зима": українці отримають по 6500 гривень
Скандал на хвилях: Кеті Перрі та Джастін Трюдо — нова зіркова пара? Фото, які шокували фанатів
Залишайся працювати після пенсії і отримуй більше: секрети, про які мало хто знає
3.Для основного рецепту салату збиваємо яйця із сіллю по одному.
4.У сковороді змішуємо вершкове та рослинне масло, обсмажуємо тонкі яєчні млинці, має вийти 6 штук. У сухій сковороді злегка підсушуємо волоські горіхи, а потім злегка їх рубаємо.
5.Видаляємо з остиглих стегенець шкіру і кістки, нарізаємо невеликим кубиком. Нарізаємо тонкими смужками чорнослив.
6.Скручуємо в рулети яєчні млинці і нарізаємо тонкою соломкою. Для соусу пропускаємо через прес зубчик часнику, змішуємо з майонезом, дижонською гірчицею.
7. Викладаємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо отриманим соусом, солимо та перчимо.
Читайте також:
Ви готували котлети неправильно: що потрібно додавати у фарш – тонкощі кулінарії.
Стане зіркою святкового столу: рецепт салату "Принц" із курки та кукурудзи, таку красу ще ніхто не готував.