Як часто у вас буває таке, що ви пробуєте в гостях настільки смачну страву, що доводиться потім просити рецепт приготування у господині?
Або як часто у вас запитують рецепти ваших страв? Повірте, з цим салатом ви точно не уникнете таких питань, адже його смак по-справжньому божественний. І все це про салат із чорносливом та куркою. Так, існує безліч його варіацій, але ми дамо вам найвдаліший рецепт.
Інгредієнти:
- Курячі стегенця - 500 г;
- Яйця - 6 шт.;
- Чорнослив без кісточки – 100 г;
- Волоські горіхи - 80 г;
- Часник - 2 зубчики;
- Діжонська гірчиця;
- Майонез;
- Сіль, чорний перець.
Приготування салату з чорносливом та куркою:
1.Отварюємо до кипіння курячі стегенця, а потім промиваємо їх у холодній воді. Далі знову відварюємо курку в чистій воді. Попередньо можна злегка обсмажити шматочки моркви та великі частини цибулі. Як тільки овочі підрум'яняться, викладаємо їх у бульйон разом із зеленню та чорним перцем горошком.
2. Варимо курячі стегенця протягом 40-45 хвилин. Після приготування стегенець, залишаємо їх остигати в бульйоні.
Нові паспорти в Україні: для кожного регіону буде свій
Петрушка не просто зійде, а зійде за 3 години: як правильно виростити зелень
Знайти кохання просто, достатньо знати свій місяць народження: місця зустрічі другої половинки за знаком Зодіаку
Стане зіркою святкового столу: рецепт салату "Принц" з курки та кукурудзи, таку красу ще ніхто не готував
3.Для основного рецепту салату збиваємо яйця із сіллю по одному.
4.У сковороді змішуємо вершкове та рослинне масло, обсмажуємо тонкі яєчні млинці, має вийти 6 штук. У сухій сковороді злегка підсушуємо волоські горіхи, а потім злегка їх рубаємо.
5.Видаляємо з остиглих стегенець шкіру і кістки, нарізаємо невеликим кубиком. Нарізаємо тонкими смужками чорнослив.
6.Скручуємо в рулети яєчні млинці і нарізаємо тонкою соломкою. Для соусу пропускаємо через прес зубчик часнику, змішуємо з майонезом, дижонською гірчицею.
7. Викладаємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо отриманим соусом, солимо та перчимо.
Читайте також:
Ви готували котлети неправильно: що потрібно додавати у фарш – тонкощі кулінарії.
Стане зіркою святкового столу: рецепт салату "Принц" із курки та кукурудзи, таку красу ще ніхто не готував.