Цей простий і смачний рецепт дозволяє отримати хрустку золотисту картоплю, ідеально запечену в шкірці. Чистити її не потрібно!

У поєднанні зі сметанним соусом і кропом ця страва ідеально підходить як гарнір або закуска.

Інгредієнти:

Картопля (вибирайте тверді сорти, які добре тримають форму).

Сир пармезан, тертий.

Для соусу:

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Показати ще

Сметана.

Свіжий кріп, дрібно нарізаний.

Сіль.

Молотий чорний перець.

Інструкції з приготування:

Ретельно вимийте картоплю. Відваріть його до готовності, але щоб він не розвалювався.

Приготування картоплі по-китайськи, фото: youtube.com

Після приготування розріжте навпіл уздовж.

Потім розігрійте духовку до 200 °C.

Застеліть лист пергаментним папером.

Випікайте доки сир не стане золотистим і хрустким.

У невеликій мисці змішайте сметану з дрібно нарізаним кропом.

Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку.

Ось і все, дістаньте картоплю з духовки і дайте їй трохи охолонути.

Читайте також:

Ідеальний прозорий та густий холодець по-українськи: рецепт для царського столу

Саме така на смак ностальгія: рецепт медових пряників на кефірі з 90-х

Такого ви ще не куштували: чіпси з квашеної капусти, які стануть сюрпризом, рецепт для всієї родини