Цей простий і смачний рецепт дозволяє отримати хрустку золотисту картоплю, ідеально запечену в шкірці. Чистити її не потрібно!
У поєднанні зі сметанним соусом і кропом ця страва ідеально підходить як гарнір або закуска.
Інгредієнти:
Картопля (вибирайте тверді сорти, які добре тримають форму).
Сир пармезан, тертий.
Для соусу:
Коронавірус в Україні набирає обертів: вже вводиться масковий режим
Тарас Тополя розповів про концерт в Криму та розповів, де ділись гроші з квитків: "Треба трошки попрацювати більше..."
"20 років шлюбу – і жодної інтриги?" Оля Полякова зізналася, як шпигувала за чоловіком і що там знайшла
Як стати невидимим для патруля на дорозі: секрети від поліцейського, які водіям не розповідають
Сметана.
Свіжий кріп, дрібно нарізаний.
Сіль.
Молотий чорний перець.
Інструкції з приготування:
Ретельно вимийте картоплю. Відваріть його до готовності, але щоб він не розвалювався.
Після приготування розріжте навпіл уздовж.
Потім розігрійте духовку до 200 °C.
Застеліть лист пергаментним папером.
Випікайте доки сир не стане золотистим і хрустким.
У невеликій мисці змішайте сметану з дрібно нарізаним кропом.
Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку.
Ось і все, дістаньте картоплю з духовки і дайте їй трохи охолонути.
Читайте також:
Ідеальний прозорий та густий холодець по-українськи: рецепт для царського столу
Саме така на смак ностальгія: рецепт медових пряників на кефірі з 90-х
Такого ви ще не куштували: чіпси з квашеної капусти, які стануть сюрпризом, рецепт для всієї родини