Цей простий і смачний рецепт дозволяє отримати хрустку золотисту картоплю, ідеально запечену в шкірці. Чистити її не потрібно!

У поєднанні зі сметанним соусом і кропом ця страва ідеально підходить як гарнір або закуска.

Інгредієнти:

Картопля (вибирайте тверді сорти, які добре тримають форму).

Сир пармезан, тертий.

Для соусу:

Популярні новини зараз

Коронавірус в Україні набирає обертів: вже вводиться масковий режим

Тарас Тополя розповів про концерт в Криму та розповів, де ділись гроші з квитків: "Треба трошки попрацювати більше..."

"20 років шлюбу – і жодної інтриги?" Оля Полякова зізналася, як шпигувала за чоловіком і що там знайшла

Як стати невидимим для патруля на дорозі: секрети від поліцейського, які водіям не розповідають

Показати ще

Сметана.

Свіжий кріп, дрібно нарізаний.

Сіль.

Молотий чорний перець.

Інструкції з приготування:

Ретельно вимийте картоплю. Відваріть його до готовності, але щоб він не розвалювався.

Приготування картоплі по-китайськи, фото: youtube.com

Після приготування розріжте навпіл уздовж.

Потім розігрійте духовку до 200 °C.

Застеліть лист пергаментним папером.

Випікайте доки сир не стане золотистим і хрустким.

У невеликій мисці змішайте сметану з дрібно нарізаним кропом.

Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку.

Ось і все, дістаньте картоплю з духовки і дайте їй трохи охолонути.

Читайте також:

Ідеальний прозорий та густий холодець по-українськи: рецепт для царського столу

Саме така на смак ностальгія: рецепт медових пряників на кефірі з 90-х

Такого ви ще не куштували: чіпси з квашеної капусти, які стануть сюрпризом, рецепт для всієї родини