Хто сказав, що для створення ідеального десерту потрібні години? Цей торт «Медовик» без випічки простий, вимагає мінімальних зусиль і забезпечує максимальний смак.
Використовуючи всього кілька інгредієнтів, ви отримаєте багате, кремове частування, яке обов'язково вразить.
Інгредієнти:
Печиво («До чаю» або «До кави») - 450 грамів.
Мед - 230 г.
Сметана - 700 грам.
Довгоочікуване "бабине літо" в Україні: погода прогріє до +22, коли відступлять дощі та холод
У кошик за Ані Лорак: Світлана Лобода попалася на гарячому – задовольняє багатих росіян
Ви весь час втомлені? Лікарі б’ють на сполох - це може бути перший симптом раку
Залишайся працювати після пенсії і отримуй більше: секрети, про які мало хто знає
Цукрова пудра - 65 грам.
Інструкції з приготування:
Подрібніть печиво на дрібну крихту за допомогою кухонного комбайна або помістивши його в пакет, щоб побити качалкою.
У мисці для змішування збийте сметану і цукрову пудру міксером до однорідної маси. Поступово додавайте мед тонкою цівкою, продовжуючи збивати, поки суміш не стане однорідною і кремоподібною.
Вистеліть форму для випічки або деко харчовою плівкою для зручності виймання.
Потім розподіліть тонкий шар крихт (близько 0,5 см завтовшки) по дну.
Додайте шар крему поверх крихт.
Повторіть процес із більш товстими шарами крихт (близько 1 см) і крему. Прагніть до чотирьох шарів, закінчуючи кремом.
Крихтами, що залишилися, рівномірно посипте верх торта для прикраси.
Ось і все, дайте торту відпочити за кімнатної температури протягом 15-20 хвилин, щоб дозволити ароматам змішатися. Потім перемістіть його в холодильник на 2-3 години, щоб він повністю застиг.
Читайте також:
Соковита та смачна домашня піца на сковорідці: простий рецепт за лічені хвилини
Смачня з ресторанів: як приготувати справжній форшмак по-одеськи з оселедцем, рецепт
Ідеально та дуже смачно на Різдвяний піст: рецепт мінтаю з цитрусовими в духовці