Для тих, хто хоче приготувати вдома ароматну та хрустку корейську моркву, вибір правильного овоча має вирішальне значення.
Смачна, соковита морква гарантує, що приправа поліпшить страву, а не переб'є її.
Інгредієнти на 500 г моркви:
0,5 ч. л. солі.
2 ст. л. оцту (будь-якого типу, наприклад, винного).
4 ст. л. рослинної олії.
В озері та річці є унікальне добриво для огірків та кабачків: як збільшити врожай у 5 разів
Червоний одяг і навіть спідню білизну краще приберіть подалі: чому цей колір заборонено для зустрічі 2025 року
Можна приготувати тільки це і всі будуть ситі: рецепт салату "Чоловічі сльози" з грибами, м'ясом та сирками
Бутербродики за 499 гривень не хочете? Ціни на сир та ковбасу вже пробили небо
2-3 зубчики часнику, дрібно натертих.
1 ч. л. цукру.
Спеції (за смаком): коріандр, мелений чорний перець, пластівці чилі, мускатний горіх.
Етапи приготування:
Якщо морква недостатньо соковита, замочіть її в холодній воді на годину перед початком.
Очистіть, вимийте та натріть її за допомогою спеціальної тертки в корейському стилі.
Змішайте терту моркву з часником, сіллю, цукром та оцтом.
Розігрійте олію в каструлі або сковороді, додавши чорний перець, коріандр, пластівці чилі та мускатний горіх. Дайте спеціям випустити свій аромат.
Вилийте гарячу пряну олію на моркву і ретельно перемішайте.
Ось і все, помістіть моркву в холодильник для маринування на 3-4 години.
Цей рецепт дозволяє уникнути необхідності використання готових сумішей спецій, пропонуючи свіжу та економічну альтернативу покупній корейській моркві.
Читайте також:
Такої смакоти не готують навіть німці: рецепт пікантного супу з квашеною капустою та сосисками
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику
Соковита та смачна домашня піца на сковорідці: простий рецепт за лічені хвилини