Мало їсти тих, хто не любить картоплю, але які страви з неї ви знаєте, якщо ми говоримо про гарніри? Пюре, смажена, жарке, гратен можливо...
Адже можна запекти картоплю цілком і з яскравим начинкою всередині. Якщо ви любите турецький кумпір або нашу "Крихітка-картоплю", то ви будете в захваті. Записуйте (чи зберігайте) шедевральний рецепт.
Інгредієнти:
картопля - 900 г;
морква - 150 г;
сир - 70 г;
часник - 4 зубчики;
сметана - 50 г;
гірчиця - ½ ч.л.;
сіль - ⅓ ч.л.;
лимон - 1 скибочка.
Приготування картоплі з морквяно-сирною начинкою:
1.Загортаємо картоплю у фольгу і запікаємо при 200 градусах 40 хвилин. Натираємо на великій тертці сир та моркву, пропускаємо через прес часник.
2.Змішуємо подрібнені компоненти, додаємо сметану та гірчицю, солимо. Вливаємо сік лимона, перемішуємо начинку.
У Джо Байдена діагностовано агресивну форму раку: що відомо на даний момент
Малина - ягідний чемпіон: як отримувати величезні, солодкі та ароматні плоди
Дефіцит електроенергії в Україні: метод, який вигадала наша країна, не врятує нічого
Помідори в маринаді: яскрава закуска, яка врятує ваш шашлик та настрій після тижня дощів
3.Картопля розрізаємо, надріз має бути глибоким. Викладаємо в цей надріз начинку, випікаємо картопля при 180 градусах 10-15 хвилин.
Читайте також:
Навіть краще, ніж із оселедцем: рецепт салату "Грибна шуба" для святкового столу.
Оселедець під шубою, але не салат: унікальний рецепт на новорічні свята - ви здивуєте всіх.
Їх подавали до радянських їдалень: рецепт тих самих оладок із яблуками за ГОСТом.