Зараз через посилення холодів особливо актуальним стає чаювання в українців. А яке ж чаювання без чогось солоденького?
Пропонуємо вам скуштувати супер-простий рецепт печива, яке можна пекти не лише до чаю. Воно буде дуже вигідно дивитися на святковому столі, щоб пригостити гостей.
Інгредієнти:
- Борошно - 250 г;
- Розпушувач – 1 ч.л.;
- Крохмаль – 2 ст.л.;
- Цукор — 100 г;
- Мед — 2 ст.л.;
- Цедра 1 апельсина;
- Яйце - 1 шт.;
- Масло вершкове м'яке - 100 г.
Приготування печива:
1. Просіюємо в миску борошно, розпушувач, крохмаль, додаємо цукор і цедру апельсина, перемішуємо. Далі викладаємо в сипучі продукти мед, яйце та м'яке вершкове масло, замішуємо тісто.
2.Формуємо з тіста ком і залишаємо в целофані в холодильнику на півгодини. Далі розкочуємо грудку в корж товщиною 5-6 мм, вирізаємо з нього печиво.
3.Перекладаємо печиво на лист і випікаємо при 180 градусах 8-10 хвилин. Виходить просте, дуже смачне печиво з апельсинової цедрою. За бажанням у тісто також можна додати корицю та ванільний цукор.
Леся Нікітюк зізналась, що їй буває дуже страшно: все вирішує тарілка
Подарунки, перша людина, прикрашання ялинки та столу: головні прикмети для зустрічі 2025 Зеленої Змії
Без цього не вистояти у війні: глава МЗС України зробив заяву після російської атаки
У "Шуби" з'явився конкурент: рецепт салату "Оселедець під снігом" для святкового столу
Читайте також:
Про цей рецепт усі забули: салат із шпротами для святкового столу, так готували у нашому дитинстві.
У "Шуби" з'явився конкурент: рецепт салату "Оселедець під снігом" для святкового столу.