Давайте пригадаємо всі наші салати на Новий рік: Олів'є, Крабов'є, Шуба, Закусочний (з сирками та яйцями).... все-таки майонезне, однотонне...
А так іноді не вистачає яскравості та свіжості, щоб виглядало, як якийсь літній салат. Тоді ми з радістю представляємо вам рецепт соковитого салату "Маруся", який так і манить своїми квітами. До речі. він дуже бюджетний та доступний.
Інгредієнти:
- картопля - 2 шт.;
- яйця - 4 шт.;
- гриби - 400 г;
- сіль - щіпка;
- огірки - 2 шт.;
- салат зелений;
- помідор — 2 шт.;
- перець болгарський - ½ шт.;
- майонез;
- часник - 3 зубчики.
Приготування салату "Маруся":
1.Варену картоплю натираємо на великій тертці, солимо, перчимо і змащуємо майонезом. Подрібнюємо часник і додаємо до картоплі.
2.Нарізаємо дрібним кубиком гриби і обсмажуємо в сковороді на олії до випаровування рідини та отримання золотистого кольору. Викладаємо обсмажені гриби на картопляний шар, туди натираємо на великій тертці огірки.
3.Покриваємо огірковий шар сіточкою з майонезу, натираємо на нього варені яйця. Змащуємо варені яйця майонезом, кладемо на яєчний шар листя салату.
Тільки не падайте: порівняння цін на продукти та зарплати в Україні та Німеччині
Нові правила отримання пенсії з 1 січня: ПФУ попередив, не дивуйтесь
Індексація пенсій по-новому: що зміниться для пенсіонерів і який "сюрприз" готує ПФУ
Вихідні будуть складними: погода змусить "страждати" у темряві - люті морози, сніг, шквал та дощі
4.Покриваємо шар із листя салату майонезною сіточкою. Нарізаємо дрібно болгарський перець та помідор, посипаємо верхівку салату.
Читайте також:
Секрет ідеального вінегрету, який прямо тане в роті: рецепт з унікальним трюком з буряком.
У кав'ярнях по 100 гривень за штучку: як приготувати легендарне печиво "Горішки" у себе вдома.