Якщо ви шукаєте яскравий та смачний варіант для святкового столу, салат «Фламінго» - ідеальний вибір.

Його яскравий рожевий колір, завдяки вареним бурякам, надає вашій страві і смаку, і святкового відтінку. Буряк - універсальний овоч, який чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, що робить цей салат чудовим варіантом для різних випадків.

Інгредієнти:

2 варені буряки.

1/2 ч. л. солі.

Дрібка меленого чорного перцю.

Популярні новини зараз

Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін

"Хтось поганий, а хтось хороший": 37-річна Олена Шоптенко вперше відверто розповіла, чому розлучилася з чоловіком

Скільки реально коштує місяць життя Наталії Могилевської: цифри, які шокують

ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців

Показати ще

1 зубчик чеснока.

2 скибочки плавленого сиру.

220 г крабових паличок.

Майонез (за смаком).

Інструкції з приготування:

Натріть варений буряк і змішайте його з подрібненим зубчиком часнику. Додайте сіль і перець за смаком, потім добре перемішайте.

Салат Фламінго

Викладіть цю бурякову суміш як перший шар у салатницю. Не забудьте покрити її шаром майонезу.

Потім натріть плавлений сир і додайте його як другий шар поверх буряків. Знову намажте зверху тонким шаром майонезу.

Натріть варені яйця і викладіть третім шаром. Додайте ще один шар майонезу, щоб вирівняти.

Після цього натріть крабові палички та викладіть їх останнім шаром. Завершіть тонким шаром майонезу.

Ось і все прикрасьте зверху свіжим кропом для декоративного ефекту. Поставте в холодильник щонайменше на 1 годину, щоб смаки змішалися.

Читайте також:

Ця закуска стане справжнім хітом: рецепт морквяно-сирної намазки – корисно та дуже смачно

Навіть французи оніміють: секрет ідеального жульєна - рецепт соковитих і ніжних грибів у вершках

Ідеальна кутя на Святий вечір: рецепт із узваром, який благатимуть розкрити