У багатьох, напевно, є свій рецепт приготування традиційних сирників, які стали буквально класикою сніданків.
А чи пробували ви колись готувати їх без борошна? Це може вийти навіть смачніше і такий варіант стане вашим улюбеним. Записуйте рецепт та готуйте вже завтра.
Інгредієнти:
- сир - 100 г;
- яйце - 1 шт.;
- ванілін - 5 г;
- цукор — 2 ст.л.;
- манна крупа - 35 г.
Приготування сирників із манкою:
1.Сир збиваємо разом з яйцем за допомогою занурювального блендера, а потім всипаємо цукор, ванілін та манну крупу, ретельно перемішуємо. Формуємо невеликі файли з сиру.
2.Посипаємо сирники борошном, у сковороді розігріваємо трохи олії. Сформувати шайби із сирників можна за допомогою склянки.
3. Обсмажуємо сирники з обох боків до рум'яного стану.
В Україні змінили правила виїзду для водіїв: кого пустять за кордон, а кого - ні
"Допоможи Філіпчику": Пугачова викрила таємницю шлюбу з Кіркоровим і розтоптала міф про "велике кохання"
Від Spice Girl до модної ікони: Netflix покаже справжнє життя Вікторії Бекгем
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Виходять смачні прості сирники на кожен день. Їх можна подавати зі сметаною, згущеним молоком, варенням. Зазначимо, що манна крупа, що додається в тісто, робить сирники більш повітряними та м'якими. Вона також допомагає пов'язувати масу, що полегшує формування сирників.
Читайте також:
Ананаси, курка та морквина та салат "Зимушка" готовий: супер-рецепт святкової страви.
Моркву по-корейськи більше не згадаєте: рецепт французького морквяного салату з медом.
Оновлений рецепт крабового салату на Новий рік: так вийде ніжніше та пікантніше одночасно.