Ми на фінішній прямій підготовці до Нового року, який уже за тиждень, ще й завтра Різдво. Напевно, вже у вас є меню на обидва свята.
Але якщо ні, то зараз ми вам трохи допоможемо та підкажемо цікаву та просту закуску у тарталетках. Повірте, люди за столом на неї просто накинутися і не залишать жодної, тому зробіть про запас і відкладіть.
Інгредієнти:
- Сіль - 1 ч.л.
- Слоеное бездрожжевое тесто;
- Жовток - 1 шт.;
- Молоко — 1 ст.л.;
- Молоко огірок - 1 шт.;
- Сьомга - 150 г;
- Кріп - пучок;
- Сир Філадельфія – 2 ст.л.
Приготування тартлеток з сьомгою:
1.Для тарталеток ділимо листкове тісто на 2 пласти і вирізаємо з них круглі заготовки. Викладаємо заготовки на лист, змащуємо сумішшю яйця і молока і випікаємо при 180 градусах 15 хвилин.
2. Далі робимо бічний надріз у кожній тарталетці. Для начинки дрібно нарізаємо слабосолену сьомгу і огірок, шаткуємо кріп.
3. Змішуємо всі інгредієнти для начинки в тарілці, додаємо філадельфію сир і солимо. Викладаємо в тарталетки начинку.
Курс валют у 2025 році: чи чекати на політ долара і що буде з гривнею
Любовний гороскоп на січень: що готують зірки для кожного знаку Зодіаку на початку 2025 року
"ВІА Гра" у всій красі: Віра Брежнєва без ліфа змусила серце вилітати з грудей
Сидите у телеграм-чатах, а за вами стежить ТЦК: українцям розповіли, як ухилянтів вистежують у соцмережах
Виходить проста і смачна страва для святкового столу. Сьомгу можна замінити на іншу слабосолену рибу.
Читайте також:
Апельсини можна не тільки на стіл, а й у салат: рецепт апельсиново-курячої "Ніжності".
Яблуко та м'ясо - найкраще поєднання: рецепт салату "Сніговий король" для новорічного столу.
Пікантні рулетики з куркою та грибами: рецепт дуже смачної новорічної закуски.