Цей яскравий та унікальний салат зачарує ваших гостей дивовижним поєднанням смаків та текстур.
Інгредієнти:
Кальмари: 350 г.
Цибуля: 1 шт.
Варені яйця: 4 шт.
Варений рис: 50 г
Інна Белень вперше прокоментувала те, що Терен обрав не Настю на "Холостяку": "Шлях був складним"
З ким краще зустріти Новий 2025 рік: поради для кожного знака Зодіаку, щоб щастя не оминуло
Що потрібно відпустити кожному знаку Зодіаку, щоб зустріти 2025 щасливими
Погода на останні вихідні перед Новим роком: з дому виходити не захочеться
Варена куряча грудка: 200 г.
Твердий сир: 100 г
Волоські горіхи: 120 г.
Майонез: до смаку.
Кроки приготування:
Відварити кальмари в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Після приготування наріжте тонкими смужками. Використовуйте салатне кільце, щоб викласти кальмари першим шаром. Додайте зверху трохи майонезу.
Наріжте цибулю півкільцями. Розкришайте варені яєчні жовтки і змішайте їх із цибулею. Помістіть цю суміш другим шаром салатне кільце і злегка змастіть майонезом.
Поступово розподіліть відварний рис за попереднім шаром. Знову трохи змастіть майонезом.
Потім наріжте курячі грудки кубиками і додайте її наступним шаром. Нанесіть тонкий шар майонезу.
Натріть твердий сир і розподіліть його поверх курки.
Після цього натріть варені яєчні білки і використовуйте їх як останній шар. Зверху посипте дрібно меленими волоськими горіхами для декоративного та ароматного завершення.
Ось і все, охолодіть салат протягом кількох годин, щоб шари змішалися, а потім подавайте, щоб здивувати своїх гостей цією святковою стравою.
Читайте також:
Шашлик та відбивні навіть поряд не стояли: рецепт пікантної свинини з чорносливом
Насичений і прозорий холодець із курки: рецепт без желатину на Різдво та Новий рік