Звичайно, після приготування на Різдво і Новий рік хочеться тиждень відпочити і навіть не прибоіжатися ні до чого, що пов'язано з кулінарією, насолоджуючись залишками розкоші зі святкового столу.
Але мало в кого залишилося достатньо їжі станом на 4 січня, тому повертатися на кухню точно треба. Але це можна зробити з легкими рецептами у руці. Давайте розберемося, як приготувати дуже смачний і свіжий салат під назвою "Красуня" з куркою та редисом.
Інгредієнти:
- курячі стегна;
- капуста;
- редис;
- зелена цибуля;
- сметана;
- французька гірчиця у зернах;
- сіль
Приготування салату "Красуня":
1.Нарізаємо тонкими брусочками редис, шаткуємо дрібно капусту і змішуємо в одній мисці. Видаляємо у курячих стегон шкіру та кістки, викладаємо під харчову плівку.
2.За допомогою молотка злегка простукуємо м'ясо, а потім посипаємо улюбленими спеціями, наприклад паприкою. У сковороді на олії обсмажуємо курку з обох боків, а потім викладаємо на пергамент, позбавляємося зайвої рідини.
3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю, нарізаємо дрібно куряче філе, викладаємо обидва компоненти до капусти і редису. Заправляємо салат сметаною, гірчицею, можна додати лимонний сік. Змішуємо компоненти та солимо.
Авто під арешт: за які порушення мобілізації українці можуть втратити машину
Ваш перець стоїть на місці? Ви могли самі його "загальмувати": ось як усі виправляють досвідчені городники
Пекельний серпень: де в Україні літо увімкне режим "сауна" вже за декілька днів
Фінальний акорд: як поливати томати у серпні без помилок
4. Виходить універсальний салат, який підходить для святкового столу та для повсякденного вживання. При цьому салат можна вважати корисним, тому що він не містить майонезу.
Читайте також:
Це те, що шукає багато хто: рецепт найсмачніших булочок Сіннабон у вашому житті.
Кефір і варення - найкращі друзі : рецепт легендарного пирога з 90-х.
Легендарний крабовий рулет із вафель: рецепт закуски, яку швидко готувати та смачно їсти.