Звичайно, після приготування на Різдво і Новий рік хочеться тиждень відпочити і навіть не прибоіжатися ні до чого, що пов'язано з кулінарією, насолоджуючись залишками розкоші зі святкового столу.

Але мало в кого залишилося достатньо їжі станом на 4 січня, тому повертатися на кухню точно треба. Але це можна зробити з легкими рецептами у руці. Давайте розберемося, як приготувати дуже смачний і свіжий салат під назвою "Красуня" з куркою та редисом.

Салат "Красуня", кадр з відео

Інгредієнти:

  • курячі стегна;
  • капуста;
  • редис;
  • зелена цибуля;
  • сметана;
  • французька гірчиця у зернах;
  • сіль

Приготування салату "Красуня":

1.Нарізаємо тонкими брусочками редис, шаткуємо дрібно капусту і змішуємо в одній мисці. Видаляємо у курячих стегон шкіру та кістки, викладаємо під харчову плівку.

2.За допомогою молотка злегка простукуємо м'ясо, а потім посипаємо улюбленими спеціями, наприклад паприкою. У сковороді на олії обсмажуємо курку з обох боків, а потім викладаємо на пергамент, позбавляємося зайвої рідини.

3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю, нарізаємо дрібно куряче філе, викладаємо обидва компоненти до капусти і редису. Заправляємо салат сметаною, гірчицею, можна додати лимонний сік. Змішуємо компоненти та солимо.

Популярні новини зараз

Зірки шепочуть про гроші: які знаки Зодіаку можуть зірвати фінансовий куш у найближчі тижні

Помідори та огірки під одним дахом: чи можливий союз у теплиці

Жодний магазин не зрівняється: готуємо кабачкову ікру, як у найкращі радянські часи

"Павутина" - це не кінець: чи Україна ще атакуватиме аеродроми рф, відповідь змусить путіна не виходити з бункера

Показати ще

4. Виходить універсальний салат, який підходить для святкового столу та для повсякденного вживання. При цьому салат можна вважати корисним, тому що він не містить майонезу.

Читайте також:

Це те, що шукає багато хто: рецепт найсмачніших булочок Сіннабон у вашому житті.

Кефір і варення - найкращі друзі : рецепт легендарного пирога з 90-х.

Легендарний крабовий рулет із вафель: рецепт закуски, яку швидко готувати та смачно їсти.