Якщо ви коли-небудь боролися з тим, що млинці прилипали до сковороди або виходили надто товстими, цей класичний рецепт французьких млинців змінить це.

Так, існує метод приготування тонких м'яких млинців з гладким тістом без грудок.

Інгредієнти:

150 г борошна.

50 г цукру.

Дрібка солі.

Популярні новини зараз

З вересня нова мобілізація в Україні: кого реально призиватимуть та куди відправлят

2500-річний глечик із загадковою "солодкою таємницею": археологи нарешті розкрили, що там насправді було

Чому досвідчені дачники ніколи не залишають грядки "голими" на зиму: секрети осіннього мульчування, про які мовчать

До 124 грн за олію та понад 230 грн за яйця: що коїться з цінами у супермаркетах України

Показати ще

4 яйця.

50 г масла (розтопленої).

500 мл теплого молока.

1 чайна ложка ванільного екстракту.

Інструкції з приготування:

Для початку змішайте борошно, цукор та сіль у мисці.

Блинчики. Скриншот с видео на Youtube
Блинчики. Скриншот с видео на Youtube

Додайте яйця і перемішайте до однорідної маси.

Також залийте розтоплене масло та добре перемішайте.

Поступово додавайте тепле молоко, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

Насамкінець додайте ванільний екстракт і знову перемішайте.

Після цього добре розігрійте сковороду, змастіть її невеликою кількістю масла та обсмажте млинці з обох боків до золотистого кольору.

Як кажуть професіонали, додавання розтопленого масла в тісто допомагає запобігти прилипанню, тому вам не знадобиться зайва олія під час смаження.

Ці млинці ідеально підходять для сніданку, десерту або навіть як основа для пікантних начинок.

Нагадаємо, соковиті курячі котлети з сиром: рецепт, який вразить кожного

Раніше «hyser» повідомляв, рецепт хрону по-українськи: як приготувати закуску для міцного імунітету

Як повідомляв «hyser», ніжне сало по-українськи, яке тане в роті: рецепт засолювання сухим способом від бабусь