Шукаєте зручну та бюджетну закуску для свята, пікніка чи просто поїсти? Фарширований батон, наповнений пікантною сумішшю оселедця, овочів і трав, стане смачним і ситним варіантом.

Охолоджена і легка в транспортуванні, ця страва настільки ж практична, як і смачна.

Інгредієнти:

1 батон.

300 г філе оселедця.

200 г масла.

Популярні новини зараз

Анна Трінчер зірвала спідню білизну і блиснула соковитим фруктом: ось за що вона заплатила 200 тис доларів

Пенсії, надбавки, субсидії та виплати з 1 травня: що зміниться для українців

Грудка, квасоля та трохи хуліганства: рецепт ситного салату без майонезу "Білки під прикриттям"

Забудьте про лопату: цей простий трюк із компостом перетворить ваш урожай на город мрії

Показати ще

2 круто зварені яйця.

1 варена морква.

30 г рубаної зеленої цибулі.

8 гілочок свіжого кропу.

2 г солі.

Інструкції з приготування:

Яйця та моркву відваріть заздалегідь, потім очистіть після охолодження.

Відріжте близько 5-6 см з одного кінця буханця, щоб вийшов отвір. Обережно видаліть всю внутрішню м'якуш, відклавши її в миску. Залишіть скоринку незайманою - вона послужить оболонкою для начинки.

Потім розкришіть витягнутий хліб руками. Дрібно наріжте кріп та зелену цибулю, потім змішайте з панірувальними сухарями.

Розтопіть масло і змішайте його з сумішшю хліба і трав. Додайте сіль і добре перемішайте до рівномірного зволоження.

Натріть варені яйця та моркву на великій тертці. Дрібно наріжте оселедцеве філе. Змішайте і те, й інше із підготовленою начинкою.

Після цього викладіть суміш у видовбану хлібну оболонку, акуратно, але міцно притискаючи її, щоб її щільно заповнити.

Ось і все загорніть наповнений батон у фольгу і поставте в холодильник на 2-3 години. У міру застигання олії буханець затвердіє, що дозволить легко нарізати її і подавати.

Нагадаємо, секрет пишних та смачних вареників: додайте це до борошна для ідеального тіста, рецепт

Раніше «hyser» повідомляв, як правильно смажити картоплю, щоб вона була хрусткою та золотистою: докладний рецепт

Як повідомляв «hyser», хрусткі картопляні зрази з ніжними грибами: простий рецепт, коли душа хоче свята